header14

Visa alla inlägg skrivna april 2013

I Wanna Scream Till The Words Dry Out

Skrivet av ronjjas 30.04.2013

Kategorier:


En så otroligt bra låt! Tycker texten är super bra o hon har ju verkligen en fantastiskt underbar röst!Bra dag & Valborgsfirande -

Skrivet av ronjjas 30.04.2013

Kategorier:
- Tröja - Cubus / Bälte - Vermoda / Jeans - Ginatricot / Armband - snö of sweden -

Mycket bättre dag än igår! Ikväll kommer Beccas & en annan familj hit för att fira Valborg! Kommer bli toppen kul! Imoron är vi lediga eftersom det är 1 Maj, gissa hur skönt det är?!
Men nu måste jag fixa lite grejer innan de anländer!

-Puss&KramR.I.P

Skrivet av ronjjas 29.04.2013 | 2 kommentar(er)

Kategorier:

Leo
Smått deppig -

Skrivet av ronjjas 29.04.2013

Kategorier:
-Tröja - Loppis / Armband - Gina / Byxor - Gina-

Ny vecka! Inte världens bästa väder. Jag är smått deppig, no idea why! Efter att jag suttit på en mofi timme, en hk timme, sprungit runt på en gympa timme, & suttit en modda timme, var det dags för årets första stafettkarnevals träningar. - Masstafett! Fick idag reda på att jag kommer att få springa både masstafett & 100meter på Olympastadion den 24 Maj. Var tvungen att hoppa över dagens fotis träningar, eftersom jag har matte prov på fredag & måste få bättre än vad jag fick i senaste provet, så det gäller att börja öva i tid!

Hoppas Ni Har En Bättre Måndag Än Mig 


Lonkkari tur

Skrivet av ronjjas 29.04.2013

Kategorier:

Här har ni några bilder från Söndagens longbord (lonkkari) tur! Anniina o Samuel lärde oss, så nu kan vi i alla fall åka utan att stritta av, haha! Såå roligt är det, & jag är verkligen super glad att jag slog till på en!Jyväskylä vänner - Shopping - Match

Skrivet av ronjjas 28.04.2013

Kategorier:
Hejhalo! Efter att vi vaknat & ätit en riktigt god frukost igår, fixade vi oss o var redo att ta bilen in till stan tillsammans med Anniina! Vi traskade direkt iväg till stadium. Jag hade planerat att köpa en longbord därifrån. Jag kan inte åka, men har absolut bestämt mig för att lära mig det i vår/sommar. Därför tänkte jag att det nu var ett bra tillfälle att köpa en, eftersom Anniina&Samuel är almost proffs på det, hihi! Vi besökte också ett kanon loppis här i Jyväskylä, därifrån jag sedan kom tillbaka med en riktigt snygg tröja! På eftermiddagen hade jag match. Vi mötte JyPk i ett väldigt rörigt spel, men trots det tog vi hem vinsten 3-1! Bra jobbat vifk! På kvällen fixade jag, Wilma, Anniina & Samuel ihop 2 grönsaksfat o lite dipp & sen startade vi upp Taken1 (lika bra&spännande varenda gång man ser den!)

En Riktigt Fin Lördag Med Saknade Vänner!❤


Sista praodagen & Veckosluts resa -

Skrivet av ronjjas 26.04.2013

Kategorier:

Gomoron fina ni! Idag är det sista praodagen för den här perioden! Så sjukt synd tycker jag, då jag verkligen älskar min praoplats! Tycker så mycket om att undervisa & leka med barnen.Verkligen ett jobb som jag kan tänka mig i framtiden! Har också fått mycket beröm av läraren som jag jobbat med, så det har verkligen varit grymt roligt!  

I varje fall, så ska jag alldeles strax möta upp Moa & sen cyklar vi vidare till lågstadiet!  De två sista timmarna drar jag deras inne gympa, som jag helt själv planerade igår kväll! Kommer bli så roligt att få ha dem en sista gång!

Efter att jag slutat ska vi åka iväg till Jyväskylä över veckoslutet. På lördag har jag match där, så det är ju delvis därför vi åker, men så ska vi också hälsa på våra bekanta som bor där!

HaEnSkönHelg!

Fråga frågor till min frågestumd HÄR


Onsdagsplaner -

Skrivet av ronjjas 24.04.2013

Kategorier:
(ge mig sommar...)

Gomorn Onsdag! Ska alldeles strax cykla iväg till praon tillsammans med Moa! Ska idag hålla 3 av 4 lektioner, en mnk timme, en finska timme & en modda timme! Jag börjar så småningom känna mig som en riktig lågstadielärare, hihi. Halv 2 tiden då jag slutar ska jag troligtvis bege mig iväg till stan, med finaste Matilda! Nu skiner solen igen, efter några dagar med regn! Men det var det värt eftersom all snö är borta! Jee!

Ha En Riktigt Riktigt Fin Dag

Glöm inte att ställa frågor till min frågetund HÄR!Hålla lektion för 1:or

Skrivet av ronjjas 23.04.2013

Kategorier:

Tjingeling! Gissa om jag inte var lite nervös då jag andra timmen skulle hålla kivaskola? Hihi, men det gick riktigt riktigt prima bra, är almost säker på att jag fick fram huvudbudskapet om hur en bra grupp ska fungera! Tredje timmen då jag höll matte, gick det nog också rätt bra, men det är ju fortfarande inte mitt starkaste ämne, så det gick inte riktigt lika bra som kivaskola timmen! Roligt var det i varje fall att stå framför dom härligaste småbarnen, som lyssnade så uppmärksamt på allt man sa. Dom tycker ju att vad man än gör så är det bra!

Nu ska jag förbereda lite inför morondagens finska timme som jag ska ha hand om! Om en timme kommer mamsi hem o plockar upp mig, sen ska vi åka på några små ärenden && ikväll blir det troligtvis träning!

-Puss&Kram

P.s glöm inte bort att ställa frågor till min FRÅGESTUND! Klicka HÄR!P R A O -

Skrivet av ronjjas 22.04.2013

Kategorier:

Halo peoples! Idag har jag som sagt spenderat min dag vid min gamla skola med ettorna  istället för vid BGS. Det var verkligen himla roligt, barnen är så snälla&gulliga! Det gick riktigt bra o imoron får jag hålla en matte timme + en kivaskola timme, iik, lite nervös är man allt! Har spenderat min eftermiddag springandes på fotisplanen & lite senare tillsammans med den nya sorten av Ben&Jerrys, mmm.

Men nu måste jag förbereda lite inför morondagen!

Hoppas ni haft en finfin start på veckan!