header14

Visa alla inlägg skrivna januari 2014

Vad vill jag? Tusen frågor & funderingar

Skrivet av ronjjas 30.01.2014 | 4 kommentar(er)

Kategorier:
Fick tidigare i veckan en kallelse till ett andra regionsläger i och med fotbollen. Det skulle vara från måndagen till tisdagen nästa vecka i Kokkola. Den här gången skulle inte Matilda komma med. Jag är otroligt glad över att jag fått en till kallelse dit, eftersom jag då vet att de tyckte jag var bra efter den senaste gången, men till lika blev jag otroligt otroligt osäker. 


"Är det det här jag vill? Vill jag satsa så här mycket? Tänk om jag ångrar mig sen om jag inte tar chansen nu? Varför just jag? Tänk om jag inte klarar mig? Jag är inte lika bra som de andra? Hur mycket betyder fotbollen för mig? Jag kommer ändå inte slippa vidare? Varför inte utmana mig själv & åka? Hur hög nivå vill jag spela på? Är det värt att satsa så mycket så att skolan lämnar emellan? Jag vill det här? Eller nej...vill jag ens? Vad vill de andra att jag ska göra? Vill jag ha en plats i det slutliga regionslaget?" 


Dessa frågor har rört sig av och an i mitt huvud under de senaste dagarna. Vill jag verkligen satsa så här mycket? Jag är jätte trött konstant p.g.a alla träningar & turneringar där man tar ut sig. Det blir sena nätter & tidiga mornar. Skolarbetet hamnar emellan o jag lyckas inte prestera lika bra på proven & förhören som jag vanligtvis brukar göra. Vill jag verkligen ha en framtid inom fotbollen? Om jag inte tar denna chans här o nu och ångrar mig senare i livet, då är det ju försent! Är jag beredd att prioritera fotbollen framför vänner? Jag vill ju ha tid för annat också! Fotbollen ska inte få styra över mitt liv. När det har varit strul med kompisarna har fotbollen varit ett sätt att koppla bort allt det. När jag har haft mycket höga krav från skolan & framförallt som elevkårsordförande har fotbollen varit ett sätt att bara få vara, jag har känt att jag inte måste prestera bäst hela tiden, jag måste helt enkelt inte alltid vara på topp eller bland de bästa. Om jag någon träning inte orkade satsa alls, så var det okej. Men samtidigt om jag någon gång ville köra fullt ut var det också okej. Jag kunde helt enkelt välja. Fotbollen var en grej som fick mig att må jätte bra. Jag kunde vara hur jag ville, varken bland de bästa eller de sämsta. Jag kunde bara vara mig.


Så tillslut kom jag fram till att nej, regionsnivå är inget för mig. Jag vill spela för att träna & utvecklas, men framför allt för att jag mår bra av det! Fotboll är min grej. Det är sporten som jag är bra på. Det är den sporten som jag brinner för! Jag vill själv kunna styra över mitt liv o fotbollen är inte min högsta prioritet. Dock är den väldigt väldigt viktig för mig. Jag vill spela på en hög o bra nivå, men jag strävar efter att spela i vifks b-fm lag och senare i vifks dam lag. Om jag kommer så långt är jag väldigt nöjd över mig själv. 

En bamsekram åt alla er som orkade läsa denna långa text!Första gången i år

Skrivet av ronjjas 30.01.2014

Kategorier:


Igår åkte slalomskidorna på för första gången i år. Tillsammans med Rebecca & Jennie tog vi oss till Öjberget som hade öppningsdag. Kommer leva länge på den kvällen, för huhhu så roligt vi hade & så mycket vi skrattade! Tack flickor för det, ni är båda 2 guld värdaInspo

Skrivet av ronjjas 26.01.2014

Kategorier:
Hahaha yes
♡
fashion
Couple
I'M GONNA HIT THIS CITY - image
epjgwpjejleldfh ;;;
. | via Facebook
Bedroom

Fotostunden

Skrivet av ronjjas 25.01.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Bild på ditt rum: Favorit bild från Mallorca:Mascaran du använder:
Den finaste bilden du tagit:Dina favorit kläder:Bild på dig och mig (Matilda) :En bild på något du aldrig glömmer:


Ett besked & en turenring

Skrivet av ronjjas 23.01.2014

Kategorier:

Hej fina ni!❤ 
Nu var det ett tag sedan jag bloggade senast, men jag har helt enkelt inte haft tillräckligt med tid. Ett besked jag fick under denna vecka var att jag kommer få tandställning i övre tandraden i slutet av Mars troligtvis. Som tur måste jag inte ha den längre än ca 6-7 månader, så jag kommer nog stå ut! 
Idag efter skolan hade jag o 3 andra från elevkåren ett kort möte med hem & skola. Om allting blir av så är det roliga planer vi har på gång. :) 
Nu är läxorna gjorda & jag ska börja packa det jag ska ha med till helgens fotbollsturnering i Piispala (samma ställe där vi hade lägerskolan). Direkt imoron efter skolan åker vi iväg o första matchen spelas på kvällen. Hem kommer vi på söndag, men tiden är ännu oklar!
Några tidsinställda inlägg ska jag försöka fixa ihop åt er.

Take CareMatteprov & Sushi

Skrivet av ronjjas 20.01.2014

Kategorier:
Skoldagen idag innebar ett matte prov. Denna gång hoppas jag verkligen på ett okej vitsord! Under eftermiddagen åt jag sushi på Magokoro tillsammans med systersyster o efter det tog vi bussen (nästan) ända hem. En bil krockade in i bakändan på bussen, så vi var tvungna att gå den sista biten. Ingen skadades som tur!

Ha en fin kväll!
HAIR

Skrivet av ronjjas 20.01.2014

Kategorier:

Fotograf: Lotta Skåtar
En riktigt talangfull fotograf

Skrivet av ronjjas 19.01.2014

Kategorier:

Dessa bilder tog Lotta av mig idag. Hon är så sjuukt duktig på att fotografera och hon är verkligen talangfull! Tusen miljoner tack@Lotta Skåtar

Skrivet av ronjjas 19.01.2014

Kategorier:

Foto: Lotta Skåtar 
Min Fredag

Skrivet av ronjjas 18.01.2014

Kategorier:
Efter skolan stannade jag på matte stöd, och det hjälpte mig verkligen inför provet på måndag. Åkte sedan in till stan för en timmes fotvård. Mina fötter blir så slitna o fula av fotisskorna, så det var riktigt skönt! Resten av kvällen tillbringade jag på bästa tänkbara sätt! Tusen tack för det flickor


Jag, Jennie & Rebecca lagade en jätte jätte god taco/kyckling sallad o senare på kvällen fick vi även besök av Wilma och Felicia

Nu inväntar jag nattbesök av finaste Lotta❤ 
Ha en trevlig lördagskväll!