header14

Visa alla inlägg skrivna februari 2014

Om allt gått som planerat

Skrivet av ronjjas 25.02.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
❄
Live love ski
ski
Valtourneche - sunset

Fototävling

Skrivet av ronjjas 20.02.2014 | 4 kommentar(er)

Elevkåren har tillsammans med hem & skola ordnat en fototävling. Temat är Glädje, och deadline är det den 20.3. Som första pris kan man vinna en fotokurs tillsammans med en professionell fotograf, medan andra o tredje pris är en biobiljett. Juryn består av 4 lärare + en fotograf. Tävlingsbidragen ställs ut i skolan under en kulturkväll den 26.3.

Hoppas verkligen verkligen det är många som deltar i fototävlingen från BGS!


Detta är några bilder som jag tycker passar under temat "Glädje".Saknad & Full Rulle

Skrivet av ronjjas 18.02.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Saknar mina kusiner så otroligt mycket just idag! Vi har inte setts sen sommaren (eftersom de bor i Norge). För tillfället befinner de sig dock på andra sidan jordklotet i New Zealand. De här två kusinerna ger mig superduper mycket glädje. Ni anar inte! Kärlek till er❤ 
Om ni vill kan ni kika in på min fasters (deras mammas) blogg genom att trycka här.

Idag har jag tillbringat de 2 sista timmarna av skolan i Övis, eftersom vi från elevkåren fick åka o se innebandyfinalerna mellan BGS, Övis och KH. 8A från BGS slutade på en fin 3:dje plats, medan 9F slutade på en fin 5:te plats. Bra jobbat båda klasserna! När det var klart tog jag en sväng via stan o loppis. Är riktigt nöjd över det jag fyndade på loppis. Hämtade sedan kusinerna, som vi skulle sköta under eftermiddagen, o som vanligt blev det en hel del bus o skratt! Åkte på träning halv sex, o nu har jag just kommit hem. Har haft full rulle hela dagen, så nu ska jag bara hoppa in i duschen, äta & sen tar jag natten! 

Hoppas ni haft en finfin TisdagVändagen

Skrivet av ronjjas 14.02.2014

Kategorier:
Idag är det alla dag, eller vändagen, beroende på vad man vill kalla det. Jag är så glad o tacksam över varenda kotte i mitt liv, både släktingar, familj & vänner! Skulle aldrig byta ut dem mot alla pengar i hela världen. Ni betyder så mycket och ger mig ljusglimtar o skratt i vardagen. En bamsekram o en myrsloks puss åt varenda en av er 
100 - 0 mot sömnen

Skrivet av ronjjas 14.02.2014

Kategorier:

Äntligen helg säger jag bara! Har varit så slut hela den här veckan, så det är alldeles hemskt. Ligger efter med 100-0 mot sömnen. På dagens jumppa timme fick jag en puujalka, dock ingen hård en, men jag var ändå tvungen att hoppa över kvällens bollträning för att det inte ska bli värre. Idag har jag på känn att det kommer bli en tidig natt för min del, eftersom det blivit så sena nätter på sistone. 

Gonatt i förvägJag i Tv-rutan

Skrivet av ronjjas 14.02.2014

Kategorier:
På Onsdag kväll syntes jag i nyheterna här i Finland. De intervjuade mig & 3 andra nior om bl.a. hemkomst tider och sexuella trakasserier.Jag & Laila Bagge-Wahlgren

Skrivet av ronjjas 14.02.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:

Laila berättade om sitt liv och vägen till att bli en framgångsrik manager för andra artister.

Hon berättade om hur viktigt det är att sätta upp mål för sig själv, hur viktigt det är att våga vara kreativ och att våga tänka utanför ramarna.

Laila sade att alla som nått framgång i sitt liv, har misslyckats någon gång på vägen. Fråga dig själv vad det värsta som kan hända är. Kanske någon skrattar åt dig? Kanske gör du bort dig? Kanske det inte går som du tänkt? Men än sen, vem bryr sig om det egentligen? Att misslyckas är sist och slutligen oftast inte så farligt. 

Hon sa att bara man vågar och bara man tror på sig själv kan man gå långt. Och det tror jag också. En av de allra allra viktigaste sakerna här i livet är att du tror på dig själv. Tro på dig själv och pröva nya utmaningar. Då utvecklas du som människa!

Om ni vill kan ni besöka Lailas blogg genom att klicka här.Det bästa Solf o en vinst

Skrivet av ronjjas 10.02.2014

Kategorier:

Och där fixade jag håret ;)

Helgens Solf var helt klart det bästa jag varit på! Jag hade så himla roligt med allesammans men speciellt med min käre vän Lotta!

Nu har en ny vecka börjat & jag är på toppen humör. Skoldagen var precis som alla andra, förutom ett samtal från LadyLine. När jag & Matilda åkte dit för 2 helger sedan på öppethus, deltog vi i en liten tävling där de lottade ut ett en veckas presentkort dit. Och tro det eller ej, men jag som aldrig brukar vinna något vann det den här gången! Den här veckan tänker jag alltså tillbringa mycket tid på gymmet, då man för en gångs skull slipper in gratis! :)

Kvällen har jag spenderat till största delen med näsan i hälsokunskapsboken, eftersom jag imoron har prov. Hoppas på ett bra vitsord. Förutom det har jag också möblerat om i rummet. Jag kände att det var dags för en förändring. Hoppas eran vecka börjat braJag ska dansa natten lång

Skrivet av ronjjas 08.02.2014

Kategorier:

Hej Lördag! Igår kväll firade vi Emeline, Amanda och Emma. De hade kommit på ett riktigt roligt & annorlunda tema, samt massa roliga uppgifter o lekar. Och för att inte tala om maten.. så himla himla god!! Vi dansade ända in mot midnatt. Tusen tack flickor för festen & hoppas hoppas ni blev nöjda med era presenter!❤ Tyvärr har jag inga bilder från kvällen.

Idag vaknade jag upp efter 10 timmars sömn. Hur härligt? Mamsen hade bakat semlor som jag slukade i mig till frukost & nu sitter jag här. Längtar tills ikväll då det återigen vankas fest. Börjar kvällen hos Amanda tillsammans med 3 stycken andra cheyer, för att efter några timmar åka vidare till Solf, där vi kommer dansa av oss natten lång. Kommer sedan åka hem till Lotta & sova. Låter som en till bra kväll/natt det här. Puss på erMåndagen

Skrivet av ronjjas 03.02.2014

Kategorier:

Dagen började med samhällslära och fortsatte med geografi, matte & elevhandledning. När det ringde ut från sista timmen, åkte jag o fina Moa in till stan. Vi fikade på Arnolds o begav oss sedan ut på presentjakt åt Amanda, Emma o Emeline som har födisfest på fredagen. Vi hittade vad vi sökte + att jag äntligeen fann mig ett par nya jeans som får ersätta mina gamla som fått hål :'( Ska hämta dom imoron. Har just blivit klar med att läsa på fysik, som jag har prov i på fredag. Nu ska här tittas PH. 
Puss & Kram