header14

Visa alla inlägg skrivna april 2014

Valborg

Skrivet av ronjjas 30.04.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:

Hej på er! Efter skolan stannade jag kvar på stafettkarnevals träningar till 3. Nu tar vi lång helg eftersom vi är lediga från skolan både på torsdag o fredag. Det känns prima! Ikväll ska vappen firas, och om allting går enligt planerna så kommer jag åka ut med mina vänner. Tror det kommer bli en riktigt bra kväll! Men nu ska jag hoppa i duschen o sedan cykla till LottaS. Glada Vappen❤️Säsongspremiär

Skrivet av ronjjas 26.04.2014

Kategorier:

Efter 10 timmars sömn vaknade jag & så gott som direkt åkte jag o mamma till Sotka för att köpa en ny säng åt mig. På tisdag får jag hem den. Som prioritering 1 idag står provläsande. Har 7 kapitel som jag måste gå igenom inför biologiprovet på måndagen..inte något jag ser framemot direkt! Idag har vi säsongspremiär mot Semi i FenniaArena kl. 18.15. Hoppas såklart på en vinst, men det blir väldigt tufft motstånd! Önska oss lycka till.

Efter matchen åker jag snabbt hem via, och sedan kör jag hem till Toffe för att spendera resten av kvällen där! Vi hörs❤️Napakoru

Skrivet av ronjjas 25.04.2014

Kategorier:

Detta är något som jag väldigt väldigt länge har velat göra! Hittills har jag inte gjort det eftersom jag är så otroligt rädd över hur sjukt det kommer ta... Men nu har jag bestämt mig för att det är något jag verkligen vill ha & då är det värt det. 
Det ända som nu oroar mig, är hur det kommer att gå då jag spelar fotboll. Jag kommer självklart tejpa över det, men visst får man ändå skott & tacklingar mot magen. Jag hoppas dock verkligen att fotbollen inte kommer hindra mig från att göra en napapiercing inom några veckor!!Dagens planer

Skrivet av ronjjas 24.04.2014

Kategorier:

Såhär såg jag ut för ungefär 1 år sedan. Har jag ändrats?;)

Hej på er! Ska alldeles snart bege mig in mot stan för att köpa ett par undershorts till fotbollen. Lite senare styr jag mopon mot Böle där jag ska möta upp fina Sara. På kvällen kommer även Matilda att göra oss sällskap. Hoppas ni har en fin Torsdag❤️De första stafett träningarna

Skrivet av ronjjas 23.04.2014

Kategorier:


Bilder från igår då jag, Jennie & Rebecca tog oss en kvällstur med longboardarna. Tack för det❤️

Onsdag idag! Sista timmen skrev jag ett engelska prov, och det gick väl helt okej. Efter skolan hade vi de första masstafett träningarna inför Stafettkarnevalen i Maj. Jag är så jätte glad över att jag kom med eftersom jag faktiskt inte vågade hoppas på det. På uttagningarna fanns det så många snabba flickor! Det ultimata skulle vara ifall jag ännu till fick springa mixedstafetten, men som sagt är jag redan jätte nöjd! 
Resten av eftermiddagen spenderades i sällskap av Jennie, och lite senare även med LottaB. KRAM❤️Mina senaste dagar

Skrivet av ronjjas 21.04.2014

Kategorier:
Mitt påsklov har varit ett av de bästa på flera år! Jag har inte prioriterat bloggen, utan försökt ta vara på varje dag & njuta. Men nu ska jag dela med mig av det jag gjort. 

fredagen kom min faster & hennes man från Åbo hit på påsklunch. Mot eftermiddagen åkte jag & Jennie ut med en del annat folk. Kvällen slutade för min o Jennies del hemma hos Toffe. När klockan blev midnatt åkte jag och Jennie hem till mig o stupade i säng.

lördagsförmiddagen mötte vi upp Rebecca o åkte en sväng till Sion, men stannade inte länge. Vi handlade allt för mycket godis & körde sedan hem till mig. En rolig kväll med 2 av mina favoriter❤️

Söndagen innehöll en till påsklunch, denna gång med mommo, moffa & kusinerna. På eftermiddagen kom Toffe till mig o efter några timmar här åkte vi hem till honom. En riktigt bra kväll det också!

Idag vaknade jag sent, vilket var skönt! Becca undrade ifall vi skulle ta en longboard tur i det fina vädret, och självklart ville jag det! Vi sparkade ända in till stan, där vi satte oss ner på bryggorna & bara njöt & pratade i flera timmar. Nu börjar det nästan kännas som sommar på riktigt!
Pretty Little Liars

Skrivet av ronjjas 17.04.2014

Kategorier:
LOV

Skrivet av ronjjas 17.04.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
(Bilder från förra påsken)

Hej Påsklov :) Släpade mig till skolan klockan o8.15 som vanligt, men det var ingen normal skoldag på schemat. Vi har nämligen en promenaddag varje år dagen då påsklovet inleds. Vi gick 7 kilometer, så där har jag fått dagens dos  av motion! Jag går annars på en 10 dagars antibiotikakur, eftersom det visade sig att jag har en luftvägsinfektion. Nu ska jag knäppa på TV:n o mot eftermiddagen åker jag till Böle. KRAM❤️49 Frågor

Skrivet av ronjjas 16.04.2014

Kategorier:
1. Vad är klockan: 14.55
2. Fullständigt namn: Ronja Maria Strömvall
3. Ålder: 15
4. När är du född: 31.8.1998
5. Klass: 9E
6. När gick du upp i morse: 07.10
7. Dagens klädsel: Jeans & en tröja
8. Dagens smink: Mascara & ögonbrynspenna 
9. Favorit film: Taken, Slumdog millionaire, Arn och Titanic
10. Favorit låt: Anywhere for you - John Martin
11. Favorit mat: Tortilla12. Favorit stad: Har inte varit till så många städer, men av de jag varit till så är det Stockholm
13. Favorit land: Grekland!14. Favorit ämne i skolan: Jumppa
15. Senaste gången du grät: Idag på modda timmen då jag grät av skratt åt en film vi såg :)
16. Senaste gången du var i Göteborg: I somras17. Senaste gången du var i Stockholm: Det var också i somras
18. Svart eller vitt: Vitt
19. Hund eller katt: Hund!20. Blont eller svart hår: Blont
21. Har du blåa ögon eller bruna: Bruna
22. Choklad eller lakrits: Svårt val..måste nog ändå säga lakrits
23. Göteborg eller Stockholm: Stockholm
24. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt
25. Fanta eller Coca Cola: Fanta26. Pizza eller kebab: Pizza alla gånger!
27. Randigt eller prickigt: Randigt
28. Antal glassar du ätit på en dag: Vet inte men många är det iallafall, hehe
29. Vem ska du träffa imorgon: Förutom de jag träffar i skolan så ska jag också träffa Toffe30. Vad gör dig glad: Mina vänner, fint väder, min familj, resa & en bra träning!
31. Vad önskar du att du slapp göra: Stiga upp tidigt imoron..
32. Vad önskar du dig i födelsedags present: Det är länge dit, men en ny säng & ett par BetterBodies springtights skulle inte sitta helt fel!
33. Vad längtar du till: SOMMARLOV!!
34. Vad tycker du om dina betyg: Är nöjd över de jag har just nu, men jag är säker på att jag kommer sänka rejält den här perioden, tyvärr..
35. Färg på ditt hus: Vitt
36. Vilket år tar du studenten: 2017 tror jag?
37. Duschat idag: Nej, men ska göra det alldeles strax
38. Vad har du ätit idag: Ris&broiler till lunch och så hade mamma köpt en cupcake åt mej nu på eftermiddagen❤️
39. Vem kramade du senast: Felicia ❤️
40. Leva eller dö: Leva!
41. Antal personer du hatar: Ingen just nu :)
42. Vad vill du helst göra nu: Gå ut
43. Vad vill du ha nu: En kram :)
44. Vad ångrar du i ditt liv: Finns faktiskt inte så jätte mycket!
45. Vad är det bästa som har hänt dig: Mina vänner, familj & kusiner samt att jag vuxit otroligt mycket som person!
46. Antal gånger du haft minnesluckor: Inga.
47. Big Brother eller Paradise Hotel: Har aldrig sett Big Brother, så jag säger PH!
48. Senast du åt pizza: På söndagen
49. Vad är klockan: 15.17Virus?

Skrivet av ronjjas 14.04.2014

Kategorier:


Började dagen på HVC där jag tog angina prover, och som tur visade det negativt. Åkte till skolan där allting var som vanligt. Det har varit så otroligt fint väder idag, o trots att jag är jätte trött både psykiskt & fysiskt så piggade det upp en! Har över hälften av alla prov kvar o jag är redan helt slut.. Som ni ser på bilderna har jag läst på fysik utomhus hela eftermiddagen, så nu hoppas jag det går någorlunda bra imoron. Ska åka med mamma till huvudhälsocentralen en sväng och ta mycoplasma prov. Håll era tummar att det också visar negativt! 

Hoppas ni fått en fin start på veckan❤️