header14

Visa alla inlägg skrivna maj 2014

Sneakpeak...

Skrivet av ronjjas 30.05.2014

Kategorier:

...Som jag beställt till skolavslutningen från Nelly.com!Förnödenheter

Skrivet av ronjjas 28.05.2014

Kategorier:

Här ser ni en liten utökning utav min sommargarderob. Shorts kan man aldrig ha för mycket av. De vita hittar ni Här. De kostar 9.95 o är från H&M. De blåa jeans shortsen hittar ni Här, o de blir dina för 39.95 från Ginatricot. Förra sommarens ballerinaskor blev så slitna, så att sulan lossnade på dem i bussen på väg till Stafettkarnevalen. De på bilden beställde jag hem från Bianco, & de passar fint. Genom att klicka Här kan ni också beställa dem.


Jag har varken ägt en ordentlig plattång eller en locktång som ger mitt hår fina lockar. Idag var det alltså på tiden att inhandla en av vardera. Lotta rekommenderade dessa två, så jag hoppas o tror att de är bra! :)
Båda kommer från märket Remington.Nu har den varit och farit

Skrivet av ronjjas 26.05.2014

Kategorier:
Ojoj vilken helg! Nu har årets Stafettkarneval varit o farit. Absolut ett av de allra allra bästa åren!

Som jag tidigare skrev spenderades fredagkväll på Borgbacken. I år fick man välja mellan att gå på stan eller åka till Borgbacken. De flesta valde stan, men jag, Hanna & LottaB valde självklart Borgbacken! :)

( sötis Lotta :* )

Klockan 9 på kvällen åkte vi till hotellet, o jag sov tillsammans med Jennie, LottaB och Hanna i ett rum! Tack för att min mage fick jobba konstant av skratt halva natten, haha! 

Efter inte så många timmars sömn var vi tidigt på lördagmoron redo att anlända till stadion!


Mitt första lopp var 4x100 meter. Om ni vill se det så ska ni klicka Här. (spola fram till 06:18 för att se då mitt lag springer) Vi kom andra i vårat heat.


Hejarklacken, som i år hade temat Amerikansk Fotboll orkade stå så duktigt hela dagen lång för att heja på alla våra löpare!


Senare på dagen var det dags att springa Dubbel Svensk Stafett. Klicka Här för att se det. (spola fram till 05:31 för att se då vi springer) Vi kom andra i vårat heat, men tyvärr räckte inte tiden vidare till en finalplats.


Som vanligt är Masstafetten den allra sista stafetten som springs på karnevalen. Ifjol tog vi silver & året före det guld, så visst hade man lite press på sig! Genom att klicka Här kan ni se loppet.


Men visst gick det bra, & vi fick än en gång stå stolta på prispallen för att ta emot varsin silver medalj. Härligt sprunget!!


 Hejarklacken lyckades kamma hem guldet i hejarklackstävlingen, vilket de verkligen var värda!
Man hörde dem betydligt bättre än alla de andra hejarklackarna. Till och med från andra sidan läktaren hördes & syntes de väldigt bra. Det gör nog mycket för löparna om det finns en duktig hejarklack, som höjer fiilisen. Bra jobbat! 


Borgaregatans Skola tog även hem guldet i flickornas 600x600x400 stafett o lag 1 tog hem bronset i 4x100 meter för flickorna.
Skulle inte kunna vara stoltare över BGS. Så himla bra jobbat!

Årets Stafettkarneval var överlag den allra bästa jag varit på, så tusen tusen tack till allihopa som var med & gjorde resan så otroligt bra!!Stafettkarneval

Skrivet av ronjjas 23.05.2014 | 2 kommentar(er)

Kategorier:
Nu åker vi! Ca kl. 18 är vi framme i hesa. Då står Borgbacken på schemat! När det stänger åker vi till hotellet vi ska bo på. På lördag är det tidig väckning eftersom det första loppet springs kvart över 8 & då ska vi vara på stadion. Vi kommer hem på natten mellan lördag o söndag. Nu ni, önska oss löpare samt hejarklacken från BGS ett stort lycka till!


Bilder från ifjol! Om ni vill läsa om hur det gick för oss då, så kan ni klicka här.Intervju

Skrivet av ronjjas 22.05.2014

Kategorier:

Helmi, jag & Sofia som blir intervjuade om Stafettkarnevalen! Klicka här ifall ni vill lyssna.

I videon här nedanför springer vi mot pojkarna! 
Stafettkarnevalen närmar sig

Skrivet av ronjjas 21.05.2014

Kategorier:

Hejhej! Åkte till Spices på lunch som avslutning med elevkåren. Åt mig verkligen proppmätt och cyklade sen tillbaka till skolan i det fina vädret! Sista timmen sprang vi masstafetten med pojkarna som motstånd. De vann, men vi var nog riktigt nära ;). Efteråt blev jag och två andra flickor intervjuade till RadioVegas morgonradio som kommer sändas imorgon, så slå på radion på morgonen ifall ni vill höra! Det blev otroligt varmt idag igen, men i skrivande stund har molnen dragit fram över himlen. Ikväll åker jag till Toffe o sedan får vi se vad vi hittar på. Ha en fin dagMin dag

Skrivet av ronjjas 20.05.2014

Kategorier:

(Har en otrolig bildbrist för tillfället, så ifall det är någon som är intresserad av att komma ut & fota någon dag, är det bara att slå mig en signal!)

Nu har ännu en dag gått & vi är lite närmare sommarlovet. Skoldagen flöt på som vanligt. Jag fick veta mitt matte vitsord i avgångsbetyget o helt nöjd är jag väl. Sista timmen höll jag och LottaS en presentation om Florida på engelska o det gick bra! På eftermiddagen hade vi "genrep" inför stafettkarnevalen som äger rum denna helg i hesa. Ser så mycket framemot det o jag hoppas på fina placeringar!! Åkte på hemvägen via stan för att inhandla något smått. Kvällen har jag spenderat med 2 väldigt fina vänner. Jennie & Wilma

Tack för idag!En fin vän

Skrivet av ronjjas 19.05.2014

Kategorier:
Två bilder på mig o finfina Titti från i somras.

Hej på er! Nu har näst sista skolveckan dragit igång. 12 days left to go!! Skoldagen bestod till största delen av att öva inför niornas programeftermiddag. Kan ni förstå att denna stad har bjudit på 27 grader varmt idag?!?! Hur härligt är inte det? Som ni kan gissa så gick eftermiddagen åt att catcha bruna, ända tills regnmolnen o åskan invaderade himlen..Mindre roligt. Kvällen har tillbringats ute på Alskat, där jag kommer spendera en vecka av sommarlovet på skribaläger. Ha en fin kvällEn timme skola

Skrivet av ronjjas 16.05.2014

Kategorier:
En dag som denna längtar jag tillbaka till Mallorca!


Åkte iväg till skolan för att skriva samhällslära prov under den första timmen. Nu är alla prov i grundskolan över. Hur skönt som helst! Körde sen hem tillbaka, eftersom jag inte ännu är helt frisk. 15 dagar kvar av skolan, sen är det 70 dagar ledigt!! Jag behöver verkligen sommarlov mer än någonsin nu. 

Imoronkväll är det säsongspremiär i Åminne, så där kommer jag befinna mig med en hel del andra ungdomar. Men mer om det sen! Ha en fin fredagNej, inte nu

Skrivet av ronjjas 16.05.2014

Kategorier:

Nu har jag gått o blivit sjuk..igen.. Är så trött på det här. Är det inte ont i halsen, så är det snuva, är det inte det så är det hosta. Allt jag vill är att bli frisk! NU. Jag har inte tid för att vara sjuk. Det händer så mycket just nu. De sista veckorna i maj är alltid så intensiva. Stafettkarnevalen äger rum nästa helg, o det tänker ja inte för något i världen missa. Fotbollsmatcher har vi en gång i veckan + träningar. Och så har 9:orna programeftermiddag om 2 veckor, så programmen måste övas in.. Ja listan kan göras lång varför jag inte har tid med att vara sjuk.. Hoppas ni mår bättre än mig