header14

Visa alla inlägg skrivna oktober 2015

Det vankas Halloween

Skrivet av ronjjas 31.10.2015

Kategorier:
Hej bästa du! Hur har din helg börjat?

Valde att koppla bort bloggen i två dagar då jag satt min tid & energi på skolan och lite träning. Nu har jag dock tid igen.

Toffe fick sitt efterlängtade körkort i Torsdags, så som ni kan ana har vi kört runt en hel del! Han kör så bra trots att han fick det för två dagar sedan, till skillnad från hur det kommer vara då jag får kortet... ;)


Igår var vi hemma hos honom, lagade tortilla och såg på Get Hard. Skrattar aldrig så mycket till någon annan film som till den. Rekommenderar den starkt om man vill se en komedi! :)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lEqrpuU9fYI]


Idag åt vi sen frukost framför Prison Break och sedan skjutsade han hem mig.
Ikväll vankas det Halloween fest!! Faktiskt min första halloween fest någonsin. Vi skall börja kvällen hemma hos Rebecca med flickorna för att sedan dra vidare. Tror det blir en toppen kväll!


Stor kram❤️
A boat trip

Skrivet av ronjjas 28.10.2015

Kategorier:
En dag hade vi bestämt att åka på båtutfärd. Båten skulle stanna vid 1 strand (Ladiko Bay), 1 grotta (Afantou) och 1 lagoon (Anthony Quinn's Bay). Vid varje stopp fick man hoppa i vattnet, simma, snorkla, stanna kvar på båten eller sola på stranden! Det var helt underbart. En båtutfärd är ett måste för vår familj då vi är i södern.

❤️Friskluft & Gamla vänner

Skrivet av ronjjas 28.10.2015

Kategorier:

Hej vacker! Glad onsdag. Nu har vi kommit halvvägs till helgen. Idag hade jag endast två lektioner, vilket betyder att jag slutade redan vid 11. 

När jag kom hem bytte jag om till springkläder för att sedan dra iväg på lenkki. Det är jobbigt före man kommer sig iväg, men efteråt är det alltid lika skönt! Plus på köpet får man massa friskluft till skillnad från då man tränar på gymmet. Friskluft är något som är viktigt för mig. Därför försöker jag verkligen vistas utomhus en längre stund, mer eller mindre varje dag. Jag får så mycket mer energi, ork och positiva endorfiner av det! Nog om det. 

Nu skall jag byta kläder för att så småningom ta mig in till stan för att träffa Rebecca och Wilma. Oj vad roligt det skall bli efter att jag inte sett dem på flera flera veckor!❤️

Stor kram, hoppas du får en jätte fin dag!❤️


Ps. Kika in ikväll om du vill se mer bilder från vår resa till Rhodos.Kvälls musik

Skrivet av ronjjas 27.10.2015

Kategorier:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3bT35AZuq0k]


En såå fin låt! Ta er tid att lyssna på den om ni inte redan hört den. 

Ikväll har jag varit i skolan och skrivit matte prov, vilket gick helt okej. Nu skall jag mysa ner mig bredvid min älskling. Gonatt i förväg underbara!❤️Början på en grym vecka

Skrivet av ronjjas 26.10.2015

Kategorier:

God förmiddag kära du! Hoppas du får en fantastisk måndag ❤️
Efter att jag vaknat tog jag en promenad med Nöpö. Börjar först halv 10 på måndagar, så det var riktigt skönt att hinna få lite friskluft innan skolan. Idag har jag ett tandläkarbesök, och så skall jag träffa Hanna över en kopp kaffe! 

Imorgon har jag matte prov, så det måste jag öva på och ikväll får jag mysa med världens bästa!❤️ Hoppas din vecka börjar på bästa sätt, stor kram❤️En helg spenderad i utmärkt sällskap

Skrivet av ronjjas 25.10.2015

Kategorier:
Igår hade jag & Becca det väldigt mysigt. Efter Sh'abam passet kom vi hem till mig och fixade ihop tortilla. Under kvällen gjorde Becca dessa super underbara frisyrerna på mig! Hon är verkligen den duktigaste jag vet på att fixa frisyrer ❤️.

Lite senare lade vi oss i min säng, knäppte på fjällbackamorden och tog fram popcorn & choklad. Den bästa av bästa lördagar!


Imorse steg vi upp relativt tidigt och gick ut på en promenad med Nöpö. Väl hemma lagade vi en brunch och fortsatte denna söndag med ett par podcast avsnitt och ett till avsnitt av fjällbackamorden! Skönt så. Tack för helgen världens bästa!


Nu står läxor på schemat och ikväll har vi lagavslutning vid Fransmanni. Det bjuds på trerätters med de bästa lagkamraterna! En bra avslutning på en bra helg minsann.

Stor kram❤️En åktur i "souffan"

Skrivet av ronjjas 25.10.2015

Kategorier:
En dag då vi bara hängde på stranden i Faliraki bestämde vi oss för att ta en tur i "the souffa". Jag & Wilma testade ju den i Mallorca och vi älskade det!! Det var så grymt roligt så nu ville vi introducera den till Toffe.
När åkturen var slut konstaterade Toffe samma sak som vi; det var såå roligt!! Det är verkligen värt priset, och jag längtar redan tills jag får åka igen.Lammet & Becca

Skrivet av ronjjas 24.10.2015

Kategorier:
God lördag förmiddag fina du! Hoppas din helg börjat på bästa sätt.  Igår kom lammet på besök, och henne skall vi ta hand om till måndagen. Nöpö är nog min favorit hund all time. Hon är världens snällaste, gulligaste & lugnaste!❤️.
Började min morgon med en god frukost. Dagens planer är sleepover med Becca. Vi skall åka en sväng till gymmet först, och därefter komma hem till mig och mysa. Skall bli så roligt, har inte gjort detta på länge!❤️


Hoppas du får den finaste utav lördagar, så hörs vi senare! Stor kram❤️Beach Tsambika

Skrivet av ronjjas 24.10.2015

Kategorier:
Efter vår 3½ timmes vandring var det skönare än skönast att ta sig ett dopp i det blå. Beach Tsambika var den bästa stranden vi besökte tycker jag! Den låg precis intill berget och var fräsch, långgrund samt rätt så vindskyddad. Mount Tsambika

Skrivet av ronjjas 23.10.2015

Kategorier:
På tisdag (3:dje dagen) tog vi bussen till Tsambika. Vår plan var att varandra upp på berget Mount Tsambika som var ca.370 m högt. Berget var beläget vid havet så utsikten var fantastisk. Vi lyckades ta oss ända upp trots utmanande terräng samt 30 grader och gassande sol! Högst uppe på toppen fanns ett kloster som vi besökte snabbt.
Den utmanande vägen upp till toppen var värt det i slutändan då man fick se utsikten. En rolig, tuff och annorlunda träningsform :)