header14

Visa alla inlägg skrivna juli 2016

SOMMARENS TVÅ HÄNDELSER

Skrivet av Ronja Strömvall 20.07.2016 | 1 kommentar(er)

Kategorier:

På torsdag bilar jag och 8 kompisar ner till Åbo för att ta båten över till Åland. På fredag och lördag är det dags för rock off!! Det ska bli såå roligt. Det är min allra första gång på Åland, så det ska bli intressant! Och att få gå på festival kommer bli minst lika roligt! Tillbaka kommer vi på söndagskvällen. Jag lämnar dock i Åbo hos mina kusiner, för att några dagar senare åka till Helsingfors och möta upp Toffe. Vi ska hälsa på hans mommo, och därefter åka till Estland med destinationen Pärnu! Ååh så underbart det kommer bli.❤️

 

WP137 28fc6 img 5318

Förra sommaren då jag ock Toffe besökte Tallinn!

 

Så, nu vet du var du har mig den närmaste tiden! Bloggen kommer inte uppdateras medan jag är borta, men när jag kommer hem får du se en massa bilder. Det lovar jag!

 

 


24 SNABBA FRÅGOR

Skrivet av Ronja Strömvall 18.07.2016

1. Vem är Ronja Strömvall?
- En känslosam, ivrig, sportig människa, som älskar sin pojkvän och familj, samt frukost, resor och solen!

2. Vad har du för smeknamn?
- Roy, Roikku, Ajnor och Lillan.

3. Vad åt du till frukost imorse?
- En nektarin samt cornflakes <3

4. Vad var ditt första jobb?
- Att vara barnvakt åt en 4 årig liten flicka.

5. Om du hade fått testa på ett yrke för en dag, vad hade du valt och varför?
- Jag hade nog testat på att vara en FBI agent i USA. Tänk vad häftigt!! Mest för att jag tror det är som i filmerna och där verkar det ju så spännande, hehe.

6. Favoriträtt? 
- Pasta carbonara, och texmex!

7. Har du någon dold talang? 
- Jag är super snabb på att städa, om det räknas? :)

8. Om du fick äta middag med vem som helst i världen vem hade det varit? 
- Det hade nog varit Carola Häggkvist och Kim Kardashian.

9. Drömresemål? 
- Bora Bora!

10. Vem är din bästa vän? 
- Jag har flera bästa vänner. <3

11. Fota eller bli fotad? 
Oj, svårt... Kanske att bli fotad! 

12. Har du någon ovana? 
- Ja, jag måste ha det perfekt städat och organiserat kring mig!

 

IMG 0364

 

13. Finns det något du aldrig tröttnar på?
- Att få/ge kärlek av/till personer jag älskar.

14. Tryffel eller nutella?
- Alltid nutella.

15. Favorit serie på TV?
- Bron.

16. Har du blivit starstrucked någon gång? 
- Ja, för några år sedan när jag var i Stockholm och såg Aina Lesse från Paradise Hotel äta några bord ifrån mig. Det kändes bara så overkligt efter att ha sett henne i TV en hel säsong!

17. Vad ger man dig i present?
- Någon upplevelse!

18. Favorit blogg?
- Andrea Hedenstedts.

19. Vad gör du helst på en lördag? 
- Brunchar tillsammans med vänner, tränar eller tar det lugnt under dagen. Hittar på något med min pojkvän på kvällen!

20. Instagram eller facebook? 
- Instagram!

21. En fin cocktail på en takterass på rivieran eller dansa salsa på en strand i sydamerika?
- Dansa salsa på en strand i sydamerika, haha!!

22. Hur friar man till dig?
- På ett oväntat, romantiskt sätt!

23. Hur många barn vill du ha? 
- Fyra vore drömmen, men tre går också bra.

24. Bästa rådet du någonsin fått?
- Oj, jag har fått väldigt, väldigt många bra råd genom åren som gått! Hmm, kanske nog att lyssna och tro på mig själv i alla situationer!

 

 


TACK, JOBB & MORGONDAGENS PLANER

Skrivet av Ronja Strömvall 16.07.2016

Kategorier:
Taggar:

Jag måste börja det här inlägget med att tacka dig som tog sig tid att lämna en kommentar till mitt kamera inlägg!❤️ Jag uppskattar verkligen alla tips, och ska kolla närmare på dem. Skönt då personer med bättre koll kan guida en i något man själv inte är så insatt i!

 

PicMonkey Collagess

 

Idag kikade solen äntligen fram! Jag passade på att sola ute på terrassen före jobbet kallade. Det är heelt otroligt hur mycket vädret påverkar mitt humör, framför allt solen! Imorgon har jag också jobb från 8:30 - 13:00. Efter det ska jag försöka hinna träna, för att sedan åka iväg till villan med Veera, Noora, Emma och Hanna! Har på känn att det kommer bli himla kul. De åker hem på måndag, medan jag stannar kvar tills onsdag. På torsdag smäller det!! Då åker jag med ett kompis gäng ner till Åland. Kan du gissa varför? I veckan kommer du få veta!

Puss & Kram, ta hand om dig ❤️

 

 


A NEW CAMERA?

Skrivet av Ronja Strömvall 15.07.2016 | 5 kommentar(er)

Kategorier:

Jag har länge funderat på att köpa en mindre, behändigare kamera som skulle vara lättare att ta med överallt än den jag har för tillfället. Dock skulle jag ändå behålla systemkameran jag har! Nu har jag däremot börjat fundera på att köpa ett mindre, men bättre objektiv än det vanliga som hör till systemkameran. Ett mindre objektiv skulle minska hela kamerans storlek, och så skulle det självklart vara roligt om objektivet vore bättre än det nuvarande = finare bilder. Objektivet skulle jag använda som "vardagsobjektiv". Det skulle få hänga med i väskan under dagarna och så skulle jag fota med det istället för telefonen då jag gör saker i vardagen! Själva kameran (canon eos 1100d) är riktigt passlig för mina behov! Svårt val det där, får klura vidare på saken. Du får mer än gärna komma med tips på små, bra objektiv samt små kameror!

img set

 

 


VID HAVET

Skrivet av Ronja Strömvall 14.07.2016

Kategorier:
Taggar:

ES5A2

ES5A8259 RedigeraES5A8312ES5A8320
Dessa bilder tog Björn på mig och Wilma då vi var ut till deras villa som jag skrev om här! Det var så fint i solnedgången.

 

 


ONSDAG

Skrivet av Ronja Strömvall 13.07.2016

Kategorier:
Taggar:

IMG 8319IMG 8320

 

Det första jag gjorde idag var att cykla till bibban för att räkna matte med Lina. En timme senare var vi klara. Då åkte jag med Toffe och städade ena airbnb lägenheten. När vi städat klart var vi båda två så hungriga så vi beslöt oss för att åka via Subway. På eftermiddagen skötte jag Casper och Celvin samt tre av deras vänner. Jag hade minst sagt fullt upp med fem barn då vi skulle gå till skolparken, samt leka på gården. Det gick ändå riktigt bra, och de skötte sig väldigt fint! Det är så roligt att få ta hand om dem lite nu som då. När jag kom hem var jag jätte trött och hungrig så tillsammans med mamma åkte vi till Dallas på pizza!

Imorgon ska jag träna, städa lägenheter och träffa Karro.

GODNATT UNDERBARA! ❤️

 

 


MOVIE NIGHT

Skrivet av Ronja Strömvall 12.07.2016

Hej fina, fina du! Hoppas du har det bra. Vädret här i Vasa är ur uselt just nu och har varit det den senaste veckan... Det är varmt och regnigt, men ingen sol. Fydå! I vanliga fall brukar man vara väldigt brun och kunna sola & simma vid det här laget, men icke sa nicke!

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer än städat lägenheterna och räknat matte med Lina. Hon är verkligen till så stor hjälp! Ett tips är att skaffa sig ordentlig hjälp om du har svårt i något ämne. Speciellt om du ska skriva det i studenten. Då är det ett måste!

Längtar så mycket till kommande vecka, och veckan efter det. Då äger nämligen två av sommarens höjdpunkter rum! Jag kan avslöja så mycket som att en av dem sker på Åland, och den andra i ett närliggande land till Finland. Jag kommer berätta mer då det närmar sig!

Ikväll ska jag och Toffe gå på bio. Vi ska se central intelligence:

 

 

Tror den kommer vara riktigt grym, med både The Rock och Kevin Hart! Före det ska jag dock ta mig ut och springa backintervaller. Det jobbigaste, men skönaste jag vet!

Puss, ha det fint!

 

 


MER YOGA & BREAKFAST

Skrivet av Ronja Strömvall 12.07.2016 | 1 kommentar(er)

För någon vecka sedan fick jag mer bilder från fukostflickornas yoga & breakfast evenemang! Alla dessa bilder är fotade av duktiga Ella.

 

beccisomimmi 13

Finaste Michaela och Rebecca aka frukostflickorna. Klicka på deras namn för att komma till deras bloggar!

 

frukostflickorna3.7 27frukostflickorna3.7 28frukostflickorna3.7 17frukostflickorna3.7 15frukostflickorna3.7 22frukostflickorna3.7 13

På bilden ovanför ser du vad goodiebagsen innehöll!

 

frukostflickorna3.7 30frukostflickorna3.7 49frukostflickorna3.7 51frukostflickorna3.7 64frukostflickorna3.7 65frukostflickorna3.7 94frukostflickorna3.7 67frukostflickorna3.7 82frukostflickorna3.7 95frukostflickorna3.7 96frukostflickorna3.7 109frukostflickorna3.7 112frukostflickorna3.7 120

 

 


EN SKRÄCKFILM

Skrivet av Ronja Strömvall 10.07.2016

Kategorier:
Taggar:

Hej fina du! I torsdags åkte Norge kusinerna hem igen. Saknaden är stor! Det känns så tomt utan de små liven <3. Som tur kom Toffe hem på onsdag natt. Det känns så bra att vara återförenade efter en månad ifrån varandra! Sedan jag skrev till dig sist har jag jobbat massa och umgåtts med Toffe.

Veera har varit här övernatten från i går till idag. I går kväll såg vi den här skräckfilmen:

 

 

Hush är den bästa skräckfilm jag någonsin sett! Jag och Veera satt hela tiden som på nålar, den var otroligt spännande och inte alls så övernaturlig som jag tycker många skräckfilmer brukar vara. Rekommenderas starkt! Imorse var vi på lenkki, sedan åt vi frukost och umgicks!

Senare idag ska jag och Toffe åka och städa deras Airbnb lägenheter. Ha en fin dag, kram!

 

 


MAT VID NABBEN

Skrivet av Ronja Strömvall 07.07.2016 | 1 kommentar(er)

Kategorier:
Taggar:

I måndags åkte hela släkten från både mammas och pappas sida ut till Nabben för att fira mamma i efterskott! Vi åt god mat, umgicks, tittade på båtarna vid hamnen och lekte. Till sist tog vi bilder alla tillsammans!

 

IMG 0380IMG 0382IMG 0388IMG 0383IMG 0385

 

❤️❤️