header14

Visa alla inlägg skrivna april 2018

TUSEN TANKAR OCH KÄNSLOR PÅ EN OCH SAMMA GÅNG

Skrivet av Ronja Strömvall 26.04.2018

Kategorier:
Taggar:

DSC00500

Det händer massor i mitt liv just nu. Både bra och dåliga saker! Ena dagen kan jag vara obeskrivligt lycklig och njuta av varenda sekund medan jag en annan dag känner ångest i bröstet, kaos i huvudet och tårar bränna bakom ögonlocken. Jag har så otroligt mycket att smälta, ta in och bli van med. De här senaste månaderna har psykiskt utan tvekan varit de mest intensiva, tuffa och utmanande månaderna i mitt liv. Nu börjar allting sakta men säkert avta och det känns som att jag kommer gå in i koma så fort allt är över. Min energinivå och sömnbrist ligger på -1000.

 

 


20 CM KORTARE I HÅRET

Skrivet av Ronja Strömvall 25.04.2018

Kategorier:
Taggar:

Idag mina vänner har det skett en förändring. Imorse steg jag in på Label 4 och kom ut med 20 cm kortare hår. Det känns jättekonstigt att ha så kort hår när jag är van att ha det ner till svanken, men jag trivs oförväntat bra! Det är så skönt och lätt att styla. Att locka håret tar liksom inte en halvtimme längre.

3b7ad979 7c22 439f b57a dcf435c16e1d

Efter lunch var jag och tränade armar, axlar och rygg. Var klar på 45 minuter vilket är rekord! Under eftermiddagen kom solen fram och åååh vad underbart det var! Vi träffades hemma hos Julina med Elin, Sofie, Lina, Ronja M och Ronja K för att äta tortilla på balkongen. Det kändes nästan som sommar när fönstret var öppet, vinden blåste och solen gassade på.

IMG 4840

Hoppas du haft en skön dag! <3

 

 


TISDAG

Skrivet av Ronja Strömvall 24.04.2018

Kategorier:

Hej fina! Vid 9 imorse kom Matilda efter mig. Vi tränade ben och avklarade ett grymt pass! Träningen har lämnat på slarv i och med flytten, skola, jobb och mycket annat så det kändes fantastiskt att vara tillbaka samt att få umgås med Matthew <3

6242F3B5 A24A 45ED B06E 69D63C805495

Kom hem vid 11, gjorde lassagne, duschade och nu ska jag snart till skolan på dagens ända grupptimme i SamTro. Eftermiddagen kommer gå åt till att hjälpa Ronja med hennes flyttlass. Hon flyttar nämligen också till en superfin ny lägenhet.

Ha en fin tisdag, så hörs vi senare!

 

 


OM MIN NYA LÄGENHET

Skrivet av Ronja Strömvall 21.04.2018

Det tog några veckor innan jag hittade den perfekta nya hyreslägenheten. Det kändes som en evighet men det gick faktiskt mycket fortare än väntat. Jag är helt kär i den! Det är ett gammalt hus med breda fönsterbrädor och höga fönster. Allt från golv till kök, väggar, vissa skåp och wc:n är nyrenoverat. Den är alltså helt grundrenoverad. En blandning av nytt och gammalt med andra ord.


PicMonkey Collagep2

Jag är den första som bor där efter renoveringen så det känns verkligen som min egen lägenhet. Matbordet+stolarna och TV-bänken tog jag med från gamla lägenheten. Soffa och säng har jag köpt nytt! Nu är det endast detaljer och mindre saker som fattas. Det bara kliar i fingarna på mig. Jag vill få allting i skick så fort som möjligt!

PicMonkey Image2

Bilderna i det här inlägget har jag tagit från Pinterest. Ska fota min lägenhet så du får se hur den ser ut när jag fått i ordning allt. Skulle vilja visa dig nu, nu, nu. Det är dock samma känsla som syns på dessa bilder som jag strävar efter i min inredning!

 

 


NU VILL JAG BLICKA FRAMÅT

Skrivet av Ronja Strömvall 20.04.2018

Kategorier:

PicMonkey Collage

Tjugonionde mars publicerade jag mitt senaste inlägg. Nästan en månad sedan. Tack för era fina ord, det värmde verkligen!

Nu vill jag blicka framåt och däribland fortsätta blogga. Det har jag verkligen saknat! Har hittat en ny lägenhet som är som en dröm. Ska visa dig allting så fort jag röjt undan flyttlådorna.

Ha en fin dag kära vän!<3