header14

Det här med självförtroende

Skrivet av ronjjas 02.01.2016 | 6 Kommentarer

Kategorier:

Det kommer alltid finnas de med bra självförtroende. Det kommer alltid finnas de med lite sämre självförtroende. Det kommer också alltid finnas de som inte alls har något självförtroende. Det kommer även alltid finnas de som säger att de har bra självförtroende fast de inte har det.

Det som enligt mig bäst symboliserar en självsäker person är inte att man vågar synas och höras, tro på sig själv, inte ta någon skit osv osv. Utan, det är att man vågar stå upp för andra. Att man vågar ta andra i försvar oavsett om personen är med eller inte. Att man vågar stå upp för någon som kanske inte vågar stå upp för sig själv. Det om någonting är ett tecken på bra självförtroende och självkänsla.

Man skall våga ta de svaga och osäkra i försvar. Det kan i sin tur hjälpa dem med deras självförtroende, då de märker att andra står upp för dem och tror på dem.

Ett dåligt självförtroende och en dålig självkänsla symboliseras bäst genom att personen i fråga trycker ner och pratar skit om de som inte kan/vågar försvara sig. Det är i många fall de som är väldigt försiktiga och osäkra som drabbas av nedtryckning.

Jag tror, att den person som trycker ner andra mår så dåligt själv, att denna måste veta att det finns någon som mår sämre.

Jag vill påstå, att den som trycker ner de svaga oftast är den som mår allra sämst själv. Så det så.

Det gör mig så upprörd då människor pratar skit om någon som inte kan försvara sig där och då. Eller ännu värre om de dömer någon genom dennas utseende utan att känna personen.

Fy för såna människor! 


Kommentarer

 • Sanna 02/01/2016 9:58am (8 år sen)

  Fin outfit :)

 • Ronja 02/01/2016 11:54am (8 år sen)

  Tack så jätte mycket! :)

 • Anonym 02/01/2016 12:10pm (8 år sen)

  Så det är då ok tycker du att prata skit och trycka ner någon som KAN försvara sig?!

 • Ronja 02/01/2016 3:32pm (8 år sen)

  Absolut inte! Det är inte ok i något fall, men jag tycker det är fegare att trycka ner/prata skit om någon som inte kan/vågar försvara sig själv! Men det är aldrig ok oavsett vem det handlar om. Det är alltid fel.

 • Iisa 02/01/2016 3:48pm (8 år sen)

  Bra skrivet ronja! <3 Håller med dig till 100 % :)

 • Ronja 02/01/2016 3:55pm (8 år sen)

  Tack så mycket Iisa!❤️

Skriv en kommentar