header14

DISNEYLAND

Skrivet av Ronja Strömvall 20.03.2020 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Ett besök till Disneyland var det första vi spikade då vi bokade resan till USA. Säg det barn som aldrig drömt om att få besöka Disneyland! Tror inte ett sånt barn existerar. Jag var i alla fall taggad på att åka och väldigt förväntansfull. Biljetterna kostade orimligt, äckligt mycket så mina förväntningar var höga!

Uppfylldes mina förväntningar då? Visst var det fint och mysigt att gå bland alla slott, men det var inte alls som jag förväntat mig. Det fanns två parker, Disneyland (den traditionella som vi besökte) och Disney Adventure Park som är mer som ett nöjesfält. Eftersom vi besökte Disneyland där fokuset inte låg på attraktioner trodde jag att kulisserna och hela omgivningen verkligen skulle andas Disney och få mig att känna mig som en Disneyprinsessa. Jag hade även förväntat mig att Disney karaktärerna skulle vimla bland besökarna (vilket de inte överhuvudtaget gjorde) och att det verkligen skulle kännas som att man var i olika Disneyvärldar som Törnrosa, Peter Pan osv. Så kändes det inte alls.

Visst var det en jättefin upplevelse och jag ångrar verkligen inte att vi åkte. Med tanke på priset hade jag ändå förväntat mig mera.

DisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneylandDisneyland

 

Kommentarer

 • Nina 21/03/2020 8:42pm (4 år sen)

  Hoppas att du bloggar i efterhand? Och inte nu i Corona tider vistas på Disneyland?

  • Ronja Strömvall 22/03/2020 10:13pm (4 år sen)

   Ja. Jag kom hem för två veckor sedan.

 • Julia 22/03/2020 3:18am (4 år sen)

  Åh jag har på min bucketlist att åka till Disneyland i livet, men är också rädd att jag ska bli besviken efter att ha varit till Disney World så många gånger :D Äälskar Disney World! Hade ni bokat Fastpass+ till de mest populära attraktionerna eller måste ni köa?

  • Ronja Strömvall 22/03/2020 10:12pm (4 år sen)

   Jag förstår verkligen det! Man har såå höga förväntningar. Det är kanske det som lite förstör det? Men nu vill jag verkligen inte låta negativ. Visst var det en jättefin upplevelse och jag ångrar inte vårt besök. Vi hade inte Fastpass+ eftersom vi läst att det inte alltid resulterar i att man behöver köa mindre i verkligheten. På plats kunde man dock köpa det vilket vi hade tänkt göra men vi gjorde det faktiskt inte. Eftersom det var lågsäsong var kötiden ändå överkomlig :)

Skriv en kommentar