header14

DOFTEN AV MOROTSKAKA

Skrivet av Ronja Strömvall 18.01.2018 | 0 Kommentarer

Hej fina! Just nu har jag och Toffe en halvtimmes paus i Blacklist tittandet. Han var så trött så han behövde ta en powernap. Jag passar därför på att kika in här och säga "hej" åt dig <3

Idag hade vi ett seminarium/workshop i skolan där vi gick igenom våra erfarenheter från åhörarpraktiken. Det var väldigt intressant att få ta del av allas upplevelser. Mycket likheter men även en del olikheter stötte man på! Alla hade dock massor att berätta så det var väldigt roligt.

799A2674799A2685

När jag slutade kl.12 lunchade jag i skolan med Lina, Elin och Sofie, innan jag cyklade till gymmet för att avverka ett magpass. Det gick helt ok. Inte super bra. Nya tag imorgon!

Resten av dagen har varit en riktig mysdag! En dag som jag varit så i behov av. Jag och Toffe möttes upp i stan efter att vi båda tränat på varsit gym. Vi skötte om ett bankärende, handlade mat och tog med oss take away sushi från Magokoro.

Efter sushimiddagen bakade jag en morotskaka som as we speak är i ugnen. Doften av den är fantastisk! Längtar efter att få smaka!

Nej, nu ska jag väcka Toffe och så ska vi fortsätta se på Blacklist. Ha en underbar kväll kära du!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar