header14

EN NY VANA

Skrivet av Ronja Strömvall 15.03.2017 | 1 Kommentarer

Kategorier:

God morgon! Idag väntar en hemma dag. Har just ätit morgonmål som bestod av kvarg med hallon, knäckebröd med avokado och ett glas mjölk. En favorit frukost med andra ord! Medan jag åt läste jag Vasabladet.

 

IMG 5039IMG 5035

 

De som känner mig blir nog förvånade då jag nämligen aldrig läser Vasabladet eller någon annan tidning heller för den delen! Enligt mig har det varit det tråkigaste i världen, och bara sånt som "vuxna" gör trots att jag inser vikten av det. Men nu har det hänt något. Igår gav jag det på riktigt en chans, likaså idag. Jag försökte verkligen se det intressanta i det och lyckades! Min negativa inställning är som bortblåst och nu förstår jag verkligen varför folk läser tidningen. Jag lär mig en massa nytt samtidigt som jag vidgar mina vyer. Hoppas denna vana är här för att stanna!

När jag skrivit klart till dig ska jag lyssna på flera avsnitt av Läkarpodden som övning inför studentprovet i HK. Senare idag ska jag träffa Becca för att repetera lite till. Ikväll har jag och Beckson bestämt att spela in veckans poddavsnitt. Vi är lite tudelade angående vad vi ska prata om, men det lär nog lösa sig. Ha en fin dag!

 

 

Kommentarer

  • Petra Nordqvist 15/03/2017 1:17pm (7 år sen)

    En jättebra rutin som jag själv skulle behöva lägga in i vardagen! :)

    • Ronja Strömvall 15/03/2017 10:13pm (7 år sen)

      Lovar du kommer tacka dig själv om du gör det! :) Vet dock att det inte är lätt, hehe.

Skriv en kommentar