header14

EN SOMMAR HELG

Skrivet av Ronja Strömvall 02.06.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Alltså vilket väder va? Juni förde med sig sommaren med besked! Jag har njutit så mycket, så mycket i helgen. I lördags åkte jag hem till Vasa för att tillbringa helgen där. Eftersom jag jobbat nattskifte mellan fredag och lördag var jag rätt seg på lördag. Jag och Wilma solade hela eftermiddagen. På kvällen gick vi till butiken för att köpa godis! Det var alldeles magiskt väder. När vi kom hem igen såg vi på "We're the Millers". Det måste ju vara en av de roligaste filmerna någonsin? Minns inte senast jag skrattat så mycket till en film.

 

På söndag mötte jag upp Lina i stan. Vi lade oss ner i en park för att njuta av solen. Efter någon timme anslöt sig även Alex och Sebbe. Nu när jag för det mesta är i Jeppis och inte har möjlighet att träffa kompisar när som helst uppskattar jag tiden jag får med dem så otroooligt mycket! Vi hade så roligt. Alex, Sebbe och Lina är verkligen tre personer som jag alltid har roligt med. De tillför så mycket glädje och skratt!

Sommar

På kvällen åkte jag med Wilma återigen in till stan för att träffa Sebbe, Alex och några fler för bollglass. Självklart köpte vi glass från Long Van Jäätelö nedanför fängelset. De har de största bollarna i stan plus massa, massa goda smaker!

Ta vara på det fina vädret <3

 

Kommentarer

  • Felicia 02/06/2020 11:05am (3 år sen)

    åh den filmen är ju så feel good på något sett!! :D

    • Ronja Strömvall 12/06/2020 1:17am (3 år sen)

      Alltså eller hur? Älskar verkligen den filmen <3

Skriv en kommentar