header14

EXTRA TAGGAD PÅ UTGÅNG

Skrivet av Ronja Strömvall 15.04.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Den här dagen har jag varit taggad på såååå länge! Jag och Hanna har redan hunnit avverka ett gym pass som började med löpning på springmattorna, och som sedan övergick i mag- och ryggmuskel träning.

Alldeles strax ska jag hoppa i duschen och tvätta håret, ta på mig brun utan sol och börja planera outfiten för ikväll. Det vankas nämligen utgång!

 

IMG 8413Bild från min & Karros 18-års fest!

 

Orsaken till varför jag är extra taggad just idag, är för att alla mina pojk kompisar längre ifrån kommer till Vasa. Första och andra året av gymnasiet gick Timmy, Olli, och Anton i samma klass som mig. Efter de åren flyttade de tillbaka hem, Olli till Jeppis, Timmy till Sverige, och Anton till Nykarleby. Men, ikväll är vi alla återigen samlade och fler därtill. Därför är jag taggad på utgång vilket du säkert förstår! Hoppas du med får en kanonbra kväll. Kram❤

 

 

Kommentarer

 • Petra Nordqvist 16/04/2017 12:17pm (6 år sen)

  Supersnygg bild! :)

 • Julia 16/04/2017 2:41pm (6 år sen)

  Hej Ronja! Jag e en tjej som läst din blogg en lite längre tid. Din blogg e jättebra och intressant! ? Jag funderar på hur det går med din pojkvän? Du har inte skrivit om honom nu på ett tag och igår råkade jag faktiskt se dej hand i hand med en annan kille ?

  • Ronja Strömvall 16/04/2017 3:01pm (6 år sen)

   Hej Julia! Vad roligt att höra, tusen tack.<3 Det går riktigt bra i vårt förhållande och vi är fortfarande tillsammans. Älskar honom! Jag höll antagligen en av mina pojk kompisar i handen så vi inte skulle tappa bort varandra eller något liknande. Vi brukar göra så. Är fortfarande tillsammans med min pojkvän, så inget speciellt har hänt! :)

   • Julia 16/04/2017 9:36pm (6 år sen)

    Okej, roligt att höra och hoppas du på alla sätt hade en kul kväll igår! :) kramar

    • Ronja Strömvall 17/04/2017 2:24pm (6 år sen)

     Det hade jag verkligen! Hoppas du också hade en super lyckad kväll. Stor kram <3

Skriv en kommentar