header14

FEEDBACK PÅ PODDEN

Skrivet av Ronja Strömvall 10.11.2016 | 1 Kommentarer

För en tid sedan fick jag en kommentaren angående mitt och Becksons poddavsnitt om Kroppsideal & Träning. Tyckte det var en vettig och bra kommentar så tänkte ta upp den i ett eget inlägg!

 

DSC 8448

 

Sanna:

Bra val av ämne! Håller dock int med er om allt, t.ex detdär att man ska ta tag i saken å träna bort de man är missnöjd med istället för att klaga.. Högst antagligen hittar man något nytt att "träna bort" vartefter vilket leder till att man tränar endast för utseendets skull. Istället borde man få hjälp för att höja sin självkänsla och inse att felet sitter i ens tankar och attityd, och att de inte sitter i hur ens lår ser ut. Tycker också att ni drog lite för många paralleller mellan snygg kropp och träning.Lite sådär undermedvetet kanske.Delen där ni diskuterade nåt i stil med att "Gillar du att äta onyttigt? men då kanske du ska börja träna" (=för då bränner du bort de onyttiga) gjorde att jag blev lite ledsen för de e så ätstörningar börjar för många.Men förstår givetvis att ni menar väl och ni hade många vettiga och kloka tankar också! Ville bara komma med min kommentar så hoppas inte ni tar illa upp! :)

 

Tusen tack för din kommentar Sanna! Vi tänkte inte alls på att det vi sa kunde tolkas så där, men du har ju helt rätt! Vi borde ha utryckt oss annorlunda, och tänkt på att snygga kroppar absolut inte alltid har att göra med träning. För det har det ju verkligen inte! Vi borde ha poängterat att huvudsaken är den att man tycker om sin kropp. Då spelar det ingen roll vad andra tycker. Alla borde lära sig att älska sin kropp oavsett hur den ser ut! Om vi diskuterar ämnet igen ska vi ta upp det på ett annat sätt och beakta de här punkterna du tog upp. Återigen, tusen tack för din feedback! <3

 

 

Kommentarer

  • Amanda 10/11/2016 5:12pm (6 år sen)

    Hej!! Jag kommentera för ett tag sedan om ni kunde bjuda in gäster från olika skolor. T.ax. Juridiska, Hanken, Novia osv. Kommer det bli av? :) inte för att stressa men det vore verkligen så givande att få höra om skolan av någon som faktist studerar där!
    Sedan tycker jag de var bra du tog upp feedbacken, superbra sagt <3

    • Ronja Strömvall 10/11/2016 6:28pm (6 år sen)

      Hej Amanda! Ja, det minns jag. :) Beckson har fullt upp med en musikal som har premiär inom kort, men i början av december tänkte vi köra igång med att bjuda in personer som studerat/studerar i olika skolor! Låter det bra? Och tuusen tack för ditt förslag. Tror verkligen såå många (inklusive vi) kommer ha nytta av detta! <3

Skriv en kommentar