header14

FRIYAY

Skrivet av Ronja Strömvall 18.03.2016 | 1 Kommentarer

Kategorier:

FREDAG! Och en bra sådan. Hoppade upp ur sängen vid kvart före 6, för att åka med Veera till gymmet. Spinn30 + Core30 stod på agendan. Härligt att börja dagen med träning! Märkte dock av att jag varit sjuk och inte ännu kunde köra 100%, men snart så. Åkte därefter hem, hann duscha och äta innan skoldagen började!

 

PicMonkey Collage5

Sista timmen hade vi jumppa. Vet du leken "på rymmen"? Om inte, kan du läsa lite vad den går ut på här. Den hade vi i alla fall och det var så roligt! Speciellt i detta strålande väder. Jag kan nästan säga att det var den roligaste jumppa timmen någonsin. Oj vad vi skrattade och kämpade och skrattade! Alla bilder i collaget tillhörde leken. Mitt superteam bestod av Karro, Amanda och Ebba. Vi kammade faktiskt hem vinsten :)

Efter skolan gick jag via Intersport för att köpa ett par mjukisbyxor jag satte undan igår. Skulle nu egentligen varit med Toffe, men stackarn har fått feber! Jag siktar i stället på en lugn hemmakväll med Pizzarulle (som du skall få recept på) och Let's Dance. Njut av helgen! ❤️

 

 

Kommentarer

  • Anna 18/03/2016 8:20pm (8 år sen)

    Haha ojoj! nog var det kul! och nog var ni så attans snabba! :D

    • RONJA 20/03/2016 4:41pm (8 år sen)

      Ja visst var det! Haha ni med :)

Skriv en kommentar