header14

FUTURE FUN

Skrivet av Ronja Strömvall 21.04.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Godkväll min vän! Idag har jag haft en roligare skoldag än vanligt. Vi hade något som heter Future Fun, som går ut på att man klassvis går runt till olika klassrum och får ta del av företagande, IT, framtiden överlag och hur man gör en bra cv. Idag fick vi bl.a. höra Inger Aaltonen berätta om eget företagande och Peter Ahlroos berätta om video cv:n. Överlägset bästa på dagen var nog ändå när Annika Tidström höll en föreläsning om framtiden, val, vad som är viktigt och om livet i övrigt. Riktigt givande, motiverande och intressant! Mera sånt.

Sist men inte minst hade vi en "mässa" i matsalen, där olika universitet och högskolor från Vasa var representerade. 

När det var klart sprang jag iväg till Comfort Salon på vaxning. Har länge tänkt på att ta tag i det, men bara skjutit upp det. Skönt att jag fick det gjort, och fräscht är det också! Det bästa är att jag slipper raka mig på ett bra tag.

 

image2


I kväll har jag, Karro, Johanna och Becca myst och skrattat i mängder. Har under det senaste året kommit så nära vissa av mina vänner och det ångrar jag inte en sekund! Vilka härliga människor man får ha äran att känna.❤️

 

image

 

Kram & Gonatt!❤️

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar