header14

FYRA LEDIGA DAGAR

Skrivet av Ronja Strömvall 08.12.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Glad andra advent! <3

Den tid vi är inne i nu är enligt mig den bästa på hela året. Jag älskar allt som december innebär! Jag har varit ledig sedan i torsdags. Det kunde inte ha kommit lägligare. Jag har verkligen behövt dessa dagar för att vila och återhämta mig. Det har varit lite för mycket den senaste tiden. I torsdags gjorde jag ingenting förutom inlämningsuppgifter.

DSC 3647

I fredags var det, som ingen gått miste om, Finlands självständighetsdag. Vi gjorde faktiskt inget särskilt då heller. På förmiddagen gick jag en promenad med mamma och Mette i våra nya områden. Det är roligt att upptäcka nya vägar och stigar för att sedan märka hur allting kopplas samman!

Efter lunch kom pappa, min farbror och min kusin Amos på besök. Pappa och Trygve hjälpte oss att skruva upp två hyllor och en spegel på väggen (det blev superfint!) medan Amos lekte med Mette. På kvällen kom Lina hit. Först såg vi en kort stund på slottsbalen innan vi bytte till Idolfinalen. Tusse vann och det är jag så glad för!

DSC 3644

Igår tog jag och Mette sovmorgon medan Simon åkte och spelade tennis. När han kom hem hämtade mamma Mette och jag och Simon åkte in till stan för att uträtta lite ärenden och köpa julklappar åt våra familjer. Det känns så skönt att ha kommit igång med julklapparna! Blir alltid stressad när jag är för sent ute. Julklapparna vill jag verkligen fundera ut och lägga en extra tanke bakom så därför känns det skönt att nu ha de flesta klara.

När vi var färdiga på stan åkte vi hem till mamma och pappa på middag och så tog vi med oss Mette hem igen. På kvällen fick vi besök av Lina, Eddie och Kasper. Vi (de) tittade på fotboll och boxning. Jag klarar verkligen inte av att se på sport på TV. Jag tycker det är såååå tråkigt! Till och med fotboll som jag annars älskar orkar jag inte se på TV. Någon annan som är som mig?

Nu ska jag fortsätta med inlämningsuppgifter så jag blir färdig i tid! Hoppas du njuter av denna adventssöndag. Stor kram <3

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar