header14

GELLACK

Skrivet av ronjjas 14.05.2015 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Hej fina! Idag är det kristi himmelsfärdsdagen och pga det är jag och alla andra lediga. Plus på köpet är jag även ledig imorgon eftersom vi hade skoldag på en lördag tidigare i år, så en långhelg väntar mig!

Igår efter skolan körde jag till Beauty Bay för att få mina naglar fixade. Jag valde att göra gelnaglar eftersom jag hört så mycket bra om dem. Här kan ni läsa mer om det. Det är alltså mina egna naglar samt lite nagelförlängning som de lackat med flera lager av gellack och detta är meningen att hålla i 3-4 veckor. Hittills är jag riktigt nöjd och tycker det är så fräscht med snygga naglar. Vad tycker ni?


Idag vaknade jag bredvid min bf och efter att vi myst ett tag åkte jag hem. Skall snart köra iväg till Jennie, och efter det åker jag på träning. Imorgon skall jag bruncha med ett gäng vänner, men mer om det sedan. Puss, ha en skön dag!❤️


Kommentarer

  • daniela 14/05/2015 3:44pm (6 år sen)

    jättesnyggt!! ja brukar tycka att gelnaglar kan se ganska fult ut eftersom många lagar dom typ en halv meter långa, men domhär va riktit passliga! :)

  • Ronja 14/05/2015 6:53pm (6 år sen)

    Javisst, tack så mycket!(:

Skriv en kommentar