header14

GLÖGGRUNDAN & FESTLIGHETER

Skrivet av Ronja Strömvall 08.12.2017 | 0 Kommentarer

Nu ska jag berätta om evenemangen jag varit på den senaste tiden!

Vi börjar med glöggrundan #GR17 som infann sig för en vecka sedan i Åbo. Vi åkte ner med fiilisbussen från Vasa och kom fram till Åbo kl.15 på eftermiddagen. Jag och Ronja sov hos min kusin Jerkku. Det var verkligen otroligt roligt att få umgås med honom! Hann även träffa Johannes en stund innan han skulle iväg på jobb.

Själva glöggrundan toppade helt klart mina förväntningar! Det var så, så himla kul. Jag stötte på otroligt många vänner och bekanta som jag inte sett på sjukt länge då vi studerar på olika orter <3 Efterfesten på Venus var inte lika bra som glöggrundan. En vanlig utekväll liksom. Vi hade förväntat oss lite mer.

 

PicMonkey CollagePicMonkey Collagek

På bilderna ser du mina fina vänner Ronja, Lina, Sofie, Elin och Julina!

 

Förra helgen var vi ute på Ollis då Ronjas pojkvän Ben var här och hälsade på från Tyskland. Det var första gången i höst jag var ute på en lördag, i stället har det blivit oändligt många Ollis tisdagar.

I tisdags dagen före Finland fyllde 100 år var vi bjudna till Wasaborg på förfest med temat "Finland 100 år". Vi satsade på hockey som är en stor del av den finska kulturen. Tröjorna fick vi låna av min kompis Salo, som vi tackar så mycket för!

Nu är det paus med festligheterna för en lång stund. Dags för återhämtning!

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar