header14

HATKÄRLEK - PRESENTATIONER OCH TAL

Skrivet av Ronja Strömvall 09.03.2016 | 2 Kommentarer

PicMonkey Collage2PicMonkey CollagekPicMonkey Collage3PicMonkey CollagesPicMonkey Collagea

bilderna är från weheartit. Du kan följa mig där under: ronjastromvall.

 

Och så var det onsdag vilket innebär att det är två dagar kvar till helg! Idag började jag skolan kl.8 med engelska. Den här kursen är en muntlig engelska kurs, och i den ingår bl.a. ett tal. Så det var det min dag började med. Vi har själva fått välja hurudant tal vi vill hålla, och jag valde att hålla ett "avslutningstal", som skulle passa då man t.ex. tar studenten. Det var väldigt nervöst, men allting gick riktigt bra!

Det finns en viss hatkärlek över de där talen. Tycker det är så jobbigt då jag sitter på min plats, väntar på min tur, svettas och försöker minnas vad jag skall säga. Plötsligt blir det min tur och jag hasar mig lite motvilligt upp, ställer mig längst fram i klassen och möter allas blickar. Sedan när jag väl sätter igång skulle jag aldrig vilja sluta. Jag tycker det är så otroligt roligt att stå där och prata när nervositeten har släppt. Kicken man får efteråt är härlig!

Kika in här lite senare idag för att ta del av mina bästa tips inför en presentation/ett tal. Jag hoppas det hjälper dig att själv kunna vara stolt, glad och känna dig duktig efteråt! KRAM.❤️

 

 

Kommentarer

 • Julia 09/03/2016 7:31pm (7 år sen)

  Ditt tal var jättebra! :) <3

  • Ronja Strömvall 10/03/2016 3:23pm (7 år sen)

   Åh tack Julia, vad roligt att höra!!:) Det var ditt med, verkligen. KRAM<33

 • Tilda 10/03/2016 10:04pm (7 år sen)

  Men precis! Stunden före när man sitter på sin plats och väntar är värst, och när man går upp fram till klassen känns också hemskt, men sen då man börjat tala skulle man kuna hålla på hur länge som helst! Jobbigt det där att måsta vara nervös före.

  • RONJA 10/03/2016 10:13pm (7 år sen)

   Ja, det är exakt så där det är! Verkligen jobbigt det där med att vara så otroligt nervös just före... Hoppas det släpper lite med åren :D

Skriv en kommentar