header14

IMORSE OPERERADE JAG BORT VISDOMSTÄNDER...

Skrivet av Ronja Strömvall 19.11.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

God morgon! <3

Kom just hem efter att ha varit och dragit ut två visdomständer. Som jag skrev igår har jag ingen tandläkarskräck men visst blev jag lite nervös när jag satte mig ner i tandläkarstolen. Jag fick ta en burana, desinficera min mun och sedan satte de i bedövning. Bedövningen tar alltid sjukast tycker jag. De täckte för mitt ansikte med ett papper/skynke så bara min mun syntes. Mina visdomständer har nämligen inte kommit ut än så de var tvungna att göra en mini-operation för att kunna dra ut dem.

Click by NellyFoto: Click by Nelly

Alltså jag kände ingenting! Det ända som var lite obehagligt var då det knastrade till när de fick loss roten. Någon smärta kände jag absolut inte! Jag har gått till Malmögårdens tandklinik sedan högstadiet. Jag har haft samma tandläkare under alla år. Han har satt in min tandställning, dragit bort någon tand, borrat hål, granskat munnen osv. Jag har alltid varit lika nöjd! Han är verkligen SÅ duktig! Jag har aldrig behövt vara nervös eller rädd inför ett besök. Det har alltid gått supersmidigt!

Nu får jag inte äta på två timmar. Idag och imorgon får jag inte heller träna eller göra någon större fysisk ansträngning. Jag ska också ta tre buranan per dag de närmaste dagarna. Mina stygn kommer lösas upp om en vecka ungefär och om två veckor borde jag vara helt återställd.

Är så glad över att det gick så bra som det gick efter alla skräckhistorier jag hört!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar