header14

Julafton 2015 - Bilder

Skrivet av ronjjas 25.12.2015 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Gårdagen blev alldeles, alldeles perfekt! Det blev precis en sån julafton som jag önskat mig. På dagen åkte vi som sagt till julkyrkan och efter det till Brändö kusinerna på julmiddag. Nu kommer jag bjuda på ett bildregn från kvällen:

Granen hos Sandra och Trygve var  fin!

 Johannes, Jeremia, jag, Wilma, Enya och Amos!

Kvällens outfit: Tröja - Vila / Kjol - H&M

Mamma skulle ta en bild på mig och Wilma, men såklart ville ju Trygve stå i centrum med sin skinka ;) Haha!

Tillslut fick vi dock en bild på oss. Älskade syster ❤️Här var det mys och "spela på telefonen" i soffan som gällde...Sedan åt vi en middag som bestod av all slags julmat. Skinka, lutfisk, rödbetssallad, köttbullar, sill, olika lådor och massa mer.

Efter maten tittade vi på Kalle Ankas Jul och väntade på tomten...
Till slut kom han och vi hann till och med dansa lite med honom innan han åkte.


Vi hade på förhand bestämt att vi och Åbo kusinerna skulle åka hem till oss för att öppna julklapparna eftersom det annars skulle ha blivit så många hemma hos Trygve och Sandra. Så så gjorde vi. Jag är enormt glad över alla mina julklappar! Huhhu vad snäll jag måste ha varit i år. Jag är så tacksam och glad, verkligen! Om ni vill se vad jag fick kan ni kommentera så kan jag göra ett skilt inlägg om det senare :)

Jag är nog oerhört lyckligt lottad som har chansen att få fira jul med dessa underbara människor! Jag är så glad att vi har så starka band kusinerna och föräldrarna emellan och att vi verkligen försöker ses ett par gånger per år trots att vissa bor i Åbo och andra i Norge! Jag älskar verkligen att tillhöra den släkt jag gör. Skulle aldrig byta ut den!❤️


Kommentarer

Skriv en kommentar