header14

KROPPSIDEAL & TRÄNING

Skrivet av Ronja Strömvall 09.10.2016 | 2 Kommentarer

resizedimage800800 thumbnail IMG 2

 

Nu är ett nytt avsnitt av Söndagssnack ute! I avsnitt nummer 4 pratar vi om kroppsideal, och kommer även in på träning. I slutet av podden har vi ett nytt spännande inslag som du inte vill missa. Enjoy!

Lyssna kan du göra här, eller i appen Podcaster genom att söka på Söndagssnack.

 

Puss & Kram.

 

 

Kommentarer

 • Danielas Dagbok 11/10/2016 6:49pm (7 år sen)

  de va ett jättebra avsnitt! :)

 • Sanna 28/10/2016 1:34am (7 år sen)

  Bra val av ämne! Håller dock int med er om allt,t.ex detdär att man ska ta tag i saken å träna bort de man är missnöjd med istället för att klaga.. Högst antagligen hittar man något nytt att "träna bort" vartefter vilket leder till att man tränar endast för utseendets skull. Istället borde man få hjälp för att höja sin självkänsla och inse att felet sitter i ens tankar och attityd, och att de inte sitter i hur ens lår ser ut. Tycker också att ni drog lite för många paralleller mellan snygg kropp och träning.Lite sådär undermedvetet kanske.Delen där ni diskuterade nåt i stil med att "Gillar du att äta onyttigt? men då kanske du ska börja träna" (=för då bränner du bort de onyttiga) gjorde att jag blev lite ledsen för de e så ätstörningar börjar för många.Men förstår givetvis att ni menar väl och ni hade många vettiga och kloka tankar också!Ville bara komma med min kommentar så hoppas inte ni tar illa upp! :)

  • Ronja Strömvall 28/10/2016 7:49am (7 år sen)

   Tusen tack för din kommentar Sanna! Vi tänkte inte alls på att det vi sa kunde tolkas så där, men du har ju helt rätt! Vi borde ha utryckt oss lite annorlunda, och tänkt på att snygga kroppar absolut inte alltid har att göra med träning. Vi borde ha poängterat att huvudsaken är den att man tycker om sin kropp. Då spelar det ingen roll vad andra tycker. Alla borde lära sig att älska sin kropp oavsett hur den ser ut! Om vi diskuterar ämnet igen ska vi ta upp det på ett annat sätt och beakta de här punkterna du tog upp. Återigen, tusen tack för din feedback! <3

Skriv en kommentar