header14

LÄNGTAR EFTER LUGNARE TIDER

Skrivet av Ronja Strömvall 09.12.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Om några dagar får jag jullov. Rättare sagt den 12.12. Efterlängtade, älskade jullov! Den senaste tiden har varit hektisk. På gott och ont. Jag har gjort massor med roligt, men känner också psykiskt och fysiskt att det är dags för lite lugnare tempo nu en tid framöver. Inget festande för en lååång tid framöver! Åh så skönt det ska bli. Jag bara längtar efter att inte ha några måsten utan i stället få in rutinerna jag mår bäst av. Det vill säga gå och sova tidigt - vakna tidigt, få träna och känna att jag har krafter till det, äta bra mat - inte det som går snabbast att göra, umgås med familjen, träffa kompisar jag inte hunnit träffa på hela hösten och sånt.

 

DSC00498

 

Sen vill jag hinna julbaka och köpa julgran också. Vi ska fira jul hos mina Brändö kusiner med alla pappas syskon och mina kusiner från hans sida. Längtar efter dem så jag går sönder! Speciellt efter mina kusiner och faster från Norge som jag inte sett sedan i somras <3

 

DSC00505

 

Toffe ska till båten på jobb den 13.12-23.12. Trots att jag tycker det är synd att han åker iväg just före jul ska det ändå bli skönt att få egentid, eftersom jag inte hunnit få så mycket tid för mig själv under hela hösten.

 

DSC00515

 

Har jobbat på Wasline sedan igår (vi hade julfestkryssning). Jobbar ännu idag och imorgon.

Ha en fin helg och hoppas, hoppas snön får stanna! Det är ju så ljuvligt <3

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar