header14

LAXLUNCH OCH LINA

Skrivet av Ronja Strömvall 11.08.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

God kväll finaste du! Idag kom mamma och Wilma över på lunch. Vi åt varm- och kallrökt lax, med keso och en supergod melon sallad till. Efteråt gick vi en promenad med Mette och stannade på en bollglass nere vid havet. Efter en stund flög dock min boll med vinden, buhuu. Sjukt hur hårt det blåst idag!

 IMG 6087

 

I eftermiddag mötte jag upp saknade Lina. Först var vi hemma hos mig en stund varefter vi gick ut med hundarna. Hennes hund Tilda och Mette kom mellan varven riktigt bra överens, medan de andra sekunden kunde flyga på varandra. De lär väl (måste!) vänja sig med varandra :)

Vi pratade om våren och vilka vändningar livet gjort sedan dess. Hur bra allting slutade. Vi pratade också om det kommande studieåret och hösten. Allt vi vill göra! Till sist fick jag se hennes och Rasses lägenhet som har stans finaste utsikt. Wow, tänk att få njuta av den! Det bästa är att de endast bor några få minuter från mig. Oj vad glad jag är över att ha Lina i mitt liv <3

 

 

Kommentarer

  • Emma 14/08/2018 2:55pm (4 år sen)

    Hej! Vore intressant om du kunde skriva ett inlägg där du berättar hur det är att studera till klasslärare :) hur ser skoldagarna ut? Är det mycket stressigt? Undrar även om Mette är din hund och hur du gör med henne när du börjar skolan igen?

    • Ronja Strömvall 15/08/2018 10:37am (4 år sen)

      Hej Emma! Ja, det kan jag absolut göra :) Ska skriva ett inlägg där jag svarar på alla dina frågor. Kram!

Skriv en kommentar