onsdag 14 februari 2018 - 18:59

ÄLSKAR, ÄLSKAR, ÄLSKAR VARENDA EN AV DEM

DSC01485

DSC01482

 

Gårdagen blev sjukt lyckad! Kan inte tillräckligt många gånger påpeka hur otroligt lycklig jag är just nu. Vännerna jag fått sedan jag börjat studera är såna guldklimpar. Tänk att jag får äran att vara omgiven av dem! Älskar, älskar, älskar varenda en av dem <3 Idag är jag extra tacksam.

Glad vändag världens finaste du! <3

 

 

Taggar:

Kategorier:

Life

Skriv en kommentar 0

tisdag 13 februari 2018 - 11:16

FASTLASKIAINEN - DAGENS PROGRAM

DSC01470

DSC01478

DSC01471

 

Idag kära vänner smäller det! Det är dags för "Fastlaskiainen". Klockan 13 ska vi till fiskarstranden för att ta del av årets pulka race. Jag och Ronja kommer vlogga idag, så vi får hoppas att det blir bra material!

Efter pulka racet ska vi till Ida med ett gäng för att göra tacos. Där kommer vi hänga ända tills det blir dags att gå till Academill på sitz! Sedan avslutas kvällen på Fontana.

Så taggad för dagen! Hoppas du får en rolig tisdag du med <3

 

 

söndag 11 februari 2018 - 12:56

FASTLAGSBULLS SÖNDAG

DSC01425

DSC01433

DSC01427

DSC01440

DSC01438

DSC01442

 

Söndag. Jag och mamma har gått en promenad på isen. Nu inväntar jag Ronja för att baka fastlagsbullar tillsammans. Det är första gången jag gör egna så håller tummarna för att de ska bli bra.

Ha en skön söndag min vän <3

 

 

lördag 10 februari 2018 - 17:53

OPLANERAD DAG

En helt ledig lördag utan planer. Kan inte minnas när jag haft en sådan senast. Hur mycket jag än tycker om då det händer saker behöver jag min egen tid. Den är SÅ viktig för mig. Den gör så jag orkar ge järnet när det väl behövs!

 

DSC01336

 

Började dagen med smörgåsar och te. Sedan tog jag ett varv med dammsugaren innan jag gick en promenad med "Framgångspodden" i öronen. Lyssnade på avsnittet "Lär dig hantera psykopater - omgiven av psykopater". I avsnittet berättade Thomas Erikson som skrivit boken "Omgiven av psykopater" om hur man ska hantera dem. 4% av alla är psykopater och vi alla känner en sådan. Väldigt intressant avsnitt där man fick lära sig om hur man ska hantera en manipulerare och människor med psykopatiskt beteende.

 

DSC01338

DSC01352

DSC01380

DSC01401

DSC01354

DSC01416

 

Nu ska jag bara njuta och vila. Ikväll ska jag se på Melodifestivalen. Jag tror inte du kan förstå hur mycket jag älskar den här dagen. Skönaste dagen på länge!

 

 

fredag 9 februari 2018 - 21:18

FOTOPROJEKT & EN SPRUDLANDE VÄN

Äntligen fredag! Idag känner jag verkligen så. Äntligen. Fredag. Det har varit en fullspäckad vecka så nu njuter jag extra mycket!

Började dagen med att träffa Hanna <3 Som vi alltid konstaterar - tiden går allt för fort då vi ses. Sedan fortsatte dagen med ett super roligt fotoprojekt tillsammans med Ronja som du kommer få ta del av senare i vår!

Efter vår lasagnelunch vid Fazer Café cyklade vi vidare till gymmet för att avverka ett stenhårt benpass. Vi är verkligen så himla lika hon och jag. Vi har prick likadana personligheter och intressen. Har aldrig träffat någon som jag är mer lik! Ronja är en sån sprudlande person som sprider massa positiv energi runt sig! Älskar att vara i hennes närhet då hon alltid lyfter upp mig och motiverar mig <3

 

IMG 3880

 

 

Tänkte dela med mig av några bilder från denna vecka:

IMG 3778

 

Är stolt över mig själv som lyckats träna fem gånger i veckan sedan årets början. Det är ett av mina nyårsmål. Det har blivit en del tidiga morgnar och kämpiga eftermiddagar men det har lyckats! Det är huvudsaken! Bilden är från i måndags då jag var klar med ett H.I.T pass. Älskar H.I.T träning!

 

IMG 3833

 

En eftermiddag mötte jag upp fina Ida på Sweet Vaasa. Vi hade inte umgåtts sedan innan jul, så våra munnar gick i ett! Så mysig och trevlig middag <3

 

IMG 3882

 

Hela den här veckan har vi haft stårlande väder här i Vasa. Oj vad jag njutit! Speciellt nu när jag cyklar överallt är det extra tacksamt då vädret är fint!

 

Ha en skön helg <3

 

 

onsdag 7 februari 2018 - 18:07

ROTFRUKTSCHIPS & COACHING

Är ännu i matkoma efter gårdagens middag! Viktoria bjöd på så fantastiskt god soppa och för att inte tala om bröden från Aroma? Mmmmm. Jag smakade för första gången på vegetariska rotfruktschips som var himmelska. Viktoria hade köpt dem från Prisma och Lidl ifall det är någon som är intresserad? Dem rekommenderar jag starkt!

Till efterrätt blev det Aromas fastlagsbullar. Finns det godare fastlagsbullar? Svar: nej.

 

PicMonkey Collage

 

I eftermiddag har jag varit på coaching till "Mentria Coaching". Det är verkligen otroligt givande! Om jag skulle ha möjlighet ekonomiskt skulle jag gå minst en gång i månaden. Det finns alltid saker man kan förbättra hos sig själv eller insikter man kan komma till. Jag älskar coaching och att utveckla mig själv! Jag tror man aldrig kommer vara färdig utvecklad. Det går alltid att bygga på!

 

d

 

I stället för att köpa en ny tröja eller lägga pengar på att gå ut och äta tycker jag du ska satsa på att boka en coaching gång. Jag lovar att du inte kommer bli besviken. Coaching är till för, och passar alla. Man måste inte veta vad ens "problem" är då man kommer dit. Man behöver inte ens ha ett problem. Annika hjäler en maxa sin potential och bli den bästa versionen av sig själv! Hon är verkligen otroligt duktig och kunnig! Du måste pröva på coaching!

Här kommer du till Mentria Coachings hemsida om du vill veta mera!

 

 

 

 

tisdag 6 februari 2018 - 16:34

TA VARA PÅ VÅR NATUR

Älskar promenader på isen. Att vistas i naturen är något av det bästa jag vet. Det ger mig en sån ro, är så skönt och lugnande. Vi ska vara tacksama över den fina natur och friska luft vi har här uppe i Norden. Vi måste påminna oss om att det inte är någon självklarhet! <3


DSC01314

DSC01306

DSC01302

DSC01309

 

Nu jobbar jag med skoluppgifter i Didaktik samt i Finska och Främmande Språk. Jag är helt just färdig med dem! Finns det en skönare känsla än att kunna bocka av skoluppgifter? I don't think so!

Ikväll väntar middag hemma hos Toffes föräldrar. Hans mamma är fantastisk i köket! Längtar efter att få smaka det hon lagat. Hoppas allt är bra med dig <3

 

onsdag 31 januari 2018 - 17:30

NU SKA VI SE VAD PULSKLOCKAN GÅR FÖR

Onsdag. Imorse mötte jag upp Lina på XXL för att köpa en pulsklocka. Är så taggad på att börja använda den! Det ska bli roligt att få en översikt över min hälsa. Jag köpte en Polar m430 och hoppas jag ska vara nöjd med den. Lina hade gjort massa research så jag litar på hennes omdöme!

 

DSC4

DSC01278 

I skolan hade jag endast en grupptimme, finska- och främmande språk. Ganska intressant kurs men inte min favorit! Sedan åkte jag och tränade rumpa/ben. Det gick helt okej idag. Hade lite svårt att få alla övningar att kännas, men men så är det ibland. Älskar att vara på gymmet under förmiddagen/dagen då det är lite folk. Det är så skönt då det inte är någon trängsel.

Hämtade ut min cykel när jag var klar med träningen. Har bytt till vinterringar så jag nu kan cykla utan att vara livrädd för att falla.

Ikväll ska jag till simhallen med Lina och Ronja. Första gången på flera år som jag åker dit om man inte räknar med då vi varit från skolan.

Vad har du gjort idag? <3

 

 

lördag 27 januari 2018 - 17:14

DÅ ENS BEKYMMER VAR ATT VÄLJA KLISTERMÄRKE

Imorse hjälpte jag och mamma en flicka med inbjudningskort till hennes 7 års kalas. Så mysig start på dagen! Kommer ihåg då man själv var i den åldern och ens största bekymmer var att välja klistermärken till injudningskorten. Tänk det.

Mötte upp Ronja under eftermiddagen för en loppisrunda. Blir alltid fullproppad av energi efter att ha umgåtts med henne. Vi är så lika och har väldigt mycket gemensamt! Det är alltid lika roligt att umgås med henne <3

 

 

Ikväll ska jag se "The Greatest Showman" på bio med familjen. Alla som sett den har skrutit över den. Ska bli spännande att se om jag delar den åsikten.

Ha en skön lördagskväll! <3

 

 

fredag 26 januari 2018 - 17:37

FREDAG, HIIT & SÄKER STIL

Kvart över åtta imorse stegade jag in på gymmet! Jag körde en halv timmes HIIT pass. Älskar HIIT pass och att få undan träningen redan från morgonen! Dessutom har jag börjat lyssna på podden "säker stil" som drivs av Emilia de Poret och Ebba von Sydow. De pratar framför allt om mode och stil vilket jag tycker är väldigt intressant, då det är något jag vill få betydligt bättre koll på!

Hade en musiklektion i skolan följt av en tre timmar lång bildkonstlektion! Det var mycket praktiskt idag vilket jag tyckte var så skönt efter en vecka fylld med många föreläsningar.

 

DSC01185

DSC01189

DSC01195

DSC01201

DSC01212

 

Nu säger Toffe att pastan han gjort med pesto och serrano är färdig. Dags att hugga in framför ett avsnitt Blacklist. Vi är riktigt i slutet av säsong fyra och det är så olidligt spännande!!!

Ikväll ska jag träffa Ronja och Lina hemma hos Ronja för myskväll. Låter som en perfekt fredag <3