header14

LILLAJUL

Skrivet av Ronja Strömvall 26.11.2016 | 1 Kommentarer

God morgon min vän! Underbart med lördag och helg. De senaste dagarna har varit hektiska med prov vecka, träning, röntgenbesök, och så har jag skött om Toffes familjs Airbnb lägenheter. Nu har jag äntligen tid att pusta ut.

Igår tog mamma fram allt julpynt. Gissa om det var mysigt att vakna upp till?

IMG 23IMG 22

IMG 21

 

Jag är ett stoooort fan av julen, så älskar när julpyntet åker fram!! Jag har redan köpt och paketerat Toffes julklapp, och är nu på jakt efter de andras. Alltså jag älskar, älskar verkligen julen och allt vad det innebär!

Efter frukosten såg jag och mamma det nyaste avsnittet av Wahlgrens värld! Rekommenderar verkligen det programmet för alla som tycker om Pernilla och Bianca Wahlgren, samt resten av familjen. Nu funderar jag på att ta en promenad, förrän jag i eftermiddag tillsammans med kompisar ska till övis för att se på 3CM:s musikal "en perfekt katastrof".

Ikväll ska vi ha glögg och spelkväll med flickorna lillajulen till ära! Det kommer bli väldigt mysigt har jag på känn. Ha en fin lillajul ❤️

 

 

Kommentarer

 • Yasmine 26/11/2016 4:14pm (7 år sen)

  Åååh va fint och mysigt!
  Jag försöker göra det så mysigt jag kan hemma hos mig, men det var såklart mysigare när man bodde hemma och mamma julpyntade tycker jag!

  Jag ÄLSKAR verkligen också allt med julen!!
  Det är liksom höjdpunkten i hela december månad! Tror december skulle va väldigt deppig annars! :P

  Nåt som jag också håller med dig om är WahlgrensVärld! Följer inte mycket på TV nuförtiden, men jag älskar den serien o att följa dom! Har ändrat min bild/mening om dom helt nästan sen serien började för jag tkr man får en liten annan bild av dom i deras bloggar eller annan media - innan programmet började sändas!

  • Ronja Strömvall 26/11/2016 5:23pm (7 år sen)

   Ååh vad härligt med en till som älskar julen<3 Du har nog väldigt rätt i att december annars skulle vara en rätt deppig månad...

   Nä vad rooligt att du också följer det!! Och visst har man fått en förändrad bild på dem efter att ha sett programmet? Älskar det! Kram, kram ha en mysig lillajul <3

   • Yasmine 27/11/2016 10:15am (7 år sen)

    Har alltid älskat julen! Jag gillar traditioner, men just jULEN är så himla mysig! Många vill ju "bojkotta" julen just för de tkr den är för kommersiell eller för att de tänker på de som inte har nån att fira jul med osv. - men jag tkr det e lite "fel" tänk... Visst är det absolut upp till var och en hur man vill göra, men jag tkr det e lite som att säga att vi inte ska slänga mat "för tänk på barnen i Afrika!"... det är ju en fin tanke men man ska ju inte behöva "offra" nåt man har pga det - tkr jag! Man behöver ju inte överkonsumera - för mig handlar inte Julen om att köpa julklappar, utan om själva stämningen och allt runt omkring och att man umgås med dom man tycker om! :)

    Javisst! Precis! Jag måste erkänna att jag hade en helt annan bild av dom innan programmet... :P

    • Ronja Strömvall 27/11/2016 10:56am (7 år sen)

     Alltså jag håller helt med dig! Man behöver ju inte bojkotta den om man inte tycker om den! Man kan ju välja att fokusera på det man i så fall tycker om, eftersom det finns många områden inom julen. Och ja, bilden har klart ändrats av Wahlgrens! :)

Skriv en kommentar