header14

MÅL FÖR 2018

Skrivet av Ronja Strömvall 04.01.2018 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Jag vill inte göra några nyårslöften. I stället kommer jag sätta upp nyårsmål. Ska bli lika intressant som alla år att se tillbaka på dem när 2018 börjar lida mot sitt slut!


DSC00163

- Se tydliga träningsresultat: I år hoppas och vill jag verkligen se mina träningsresultat. Inte bara känna att jag blivit starkare och kan lyfta tyngre, utan verkligen se min kropp förändras! Det vill jag verkligen, verkligen och jag ska jobba häcken av mig för att det ska ske!

- Lära mig mer om kost: Jag vill ta mig tid att sätta mig in i det här med mat. Hur man ska äta för att få en ultimat dos av energi, vad som egentligen är hälsosamt och icke hälsosamt. Jag vill lära mig mer om råvaror och recept!

- Värna om mina vänskapsrelationer: 2017 märkte jag tydligt vilka vänner som verkligen vill finnas i mitt liv och som jag vill ha i mitt liv. Dem ska jag ge mycket tid i år!

- Studera: Jag ska se till att lägga ner mer tid på studierna det kommande året. Inte bara närvara, utan faktiskt läsa och lära mig så mycket jag bara orkar och hinner! Det är ju så intressant.

- Vara mer spontan: Jag är seriöst den mest ospontana människa som finns men i år ska jag verkligen försöka hitta på fler spontana grejer. Det är ju alltid de som blir de bästa!

- Uppfylla en dröm: Om det är möjligt. Om, så vill jag uppfylla en av mina stora drömmar i år. Jag ska skriva mer om det om det blir av.

- Fota: Jag hoppas jag kommer fota och dokumentera mer från året som kommer! Det har jag varit dålig på 2017.

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar