header14

Mallorca Dag 5

Skrivet av ronjjas 30.09.2013 | 2 Kommentarer

Kategorier:
På fredagen besökte vi vattenparken Aqualand i Palma! Det är en av Europas största vattenparker! De hade lovat regn i Alqudia i dag, staden vi bodde i, så vi beslöt oss för att det idag var den perfekta dagen att åka till Palma, som ligger på andra sidan ön. Det tog en timme, o sedan var vi framme. Vi hade nog en sådan himla tur. Solen sken o det var verkligen super varmt när vi hoppade i ringen o åkte ner för första vattenrutschbanan! Vi tänkte att alla människor trodde säkert det skulle bli dåligt väder idag, så de hade andra planer. För hela dagen löpte på under strålande solsken, kanon väder o ingen kö alls i princip! Oftast är det ju så att kön tar längst tid, men det var alldeles tvärtom i vårt fall! Underbart.


Den här röda o gula rutschbanan nedanför var bland mina o Wilmas favoriter!


Man fick ta en ring vid varje rutschkana, som man sedan lämnade tillbaka efter 1 åk. Så gjorde man likadant i följande rutschkana, Jag o Wilma hyrde de sista timmarna varsin egen, eftersom alla stod o köade efter en egen ring! 


Den här rutschkanan var så himmelens himmelens kull!  Av alla vattenrutschbanor som fanns enades jag o Wilma om att det här var den absolut bästa! Såå otroligt lång, snabb o rolig! Vi har säkert 100 minnen från den utan att överdriva! Åkte bara i den de två sista timmarna! Den hette Rapids.


Såg ni mina fötter på första bilden?;)


Den här var också kul. Den var mjuk, så det var skönt då man låg i den o så for den sjuuukt hårt, man kunde nästan inte andas i den, (ser ni mig på första bilden?) eftersom det strittade så mycket vatten! Men trots det var den super rolig!


I den här rutschkanan åkte man på mage o sedan gled man riktigt långt på vattnet!Aqualand i Palma är ett måste om du någon gång åker till Mallorca! Det var en såå lyckad dag!! Vattenrutschbanorna är super kanon! O det är ett riktigt trevligt ställe annars också! Massa massa poäng!!


Kommentarer

  • daniela 01/10/2013 11:55am (10 år sen)

    ja ha vari i vattenpark både på cypern å i turkie å de e nog faktist skitkul!! fast ja e 20 år hehe.. å vilken lyx att ni int behövde köa, avis!

  • Ronja 06/10/2013 5:50pm (10 år sen)

    Jå, haha vattenparkerna är verkligen super roliga! :D Håller med, det var riktigt lyxigt att slippa köa en massa!

Skriv en kommentar