header14

MIN ÅSIKT OM KARDASHIANS

Skrivet av Ronja Strömvall 28.11.2018 | 2 Kommentarer

Innan jag började se på Keeping up with the Kardashians hade jag en hel del åsikter och tankar om dem. Ju längre in i serien jag kom desto mer förändrades min syn på dem. Media framställer en väldigt vriden bild av hela familjen. En del av det är säkert sant men mycket är falskt eller taget ur sitt sammanhang. Det liv de lever är helt crazy! Inte likt någon annans! Därför kan det vara svårt att förstå och lägga sig in i deras livssituation och val.

Det jag vill komma fram till är att ge serien en chans innan du dömer dem utifrån vad media framställer för bild av dem. I KUWTK får de framställa sin egen bild av sig. Självklart är det också "TV" men de får i högre grad visa vem de är på riktigt. Jag tycker alla i familjen har fina personligheter som kompletterar varandra. De är känsliga, modiga, roliga, envisa, omtänksamma, framgångsrika och mycket mer! Jag kan inte säga att en av dem är min favorit. Alla har sidor jag tycker mer och mindre om!

 

iPiccy collage2iPiccy collageo2

bilder tagna från pinterest

 

Som jag skrev igår är jag just nu besatt av Kourtney. Hennes naturliga sminkningar, hudvård, hälsotips och klädstil! När jag kollade runt på pinterest stötte jag också på massa outfits burna av Kim. Jag dör för dem! Så enkla och stilrena. Precis så som jag gillar det!

 

 

Kommentarer

 • Caroline 28/11/2018 4:38pm (5 år sen)

  Jag måste erkänna att jag älskar KUWTK, eftersom de är med själva och bestämmer vad som visas i programmet och måste därmed också ha stor distans och humor till sig själva.
  Jag slötittar gärna på dem. :)

  • Ronja Strömvall 28/11/2018 6:01pm (5 år sen)

   Åh va skönt med någon till som erkänner det! Känner exakt samma - älskar att slötitta på dem! :)

 • Hanna 28/11/2018 8:34pm (5 år sen)

  Kollar också på Kardashians :) Alltid gillat dem, vilken sammanhållning de har i familjen! Min favorit har alltid varit Kendall, men har börjat gilla Kim på sistone också - hon verkar vara så otroligt målmedveten och den som jobbar absolut hårdast av dem alla!

  • Ronja Strömvall 29/11/2018 12:00am (5 år sen)

   Men va roligt! Ja deras sammanhållning och allt vad de tar sig igenom är verkligen imponerande :) Kendall är så bra då hon är väldigt naturlig o med Kim tycker jag mycket om hennes känslofyllda sida. Den är väldigt fin!

Skriv en kommentar