header14

MINA TOPP-FEM MELODIFESTIVALBIDRAG

Skrivet av Ronja Strömvall 07.02.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Nu har Melodifestivalen kört igång igen! Tittar du? Jag är inte en slavisk följare av mello men tycker det är mysigt att sitta bänkad på lördagskvällar ifall det inte krockar med annat. Förra veckans startfält var inte starkt. Jag blev faktiskt väldigt besviken på uppträdanden från både Robin Bengtsson och Felix Sandman som jag hade höga förväntningar på och brukar tycka om. Det absolut starkaste framträdandet som ägde rum på scenen i lördags var utan tvekan "Move" med The Mamas. Jag älskade det! Hela uppträdandet, sången och deras energi! Blev så glad då de gick direkt till final!

För någon dag sedan läste jag Danielas inlägg om de tio bästa Melodifestivalbidragen genom tiderna enligt henne. Det var ett roligt inlägg att få ta del av och jag blev påmind om många, många framträdanden jag glömt!

Mina topp fem-bidrag som jag kommer på nu i stunden är "Moving on" med Sarah Dawn Finer, "Cara mia" med Måns Zelmerlöw, "Hero" med Charlotte Perrelli, "Euphoria" med Loreen samt "Undo" med Sanna Nielsen.

Vilka är dina favoritbidrag genom tiderna?

 

Kommentarer

  • Lisbeth 07/02/2020 12:10pm (4 år sen)

    Håller med om alla dina top fem men är lite osäker på Måns...

    • Ronja Strömvall 08/02/2020 9:01am (4 år sen)

      Vad roligt! :) Älskade Cara mia. Vilket hade du istället satt som ett topp fem-bidrag?

Skriv en kommentar