header14

MITT SOMMARJOBB & WILMAS OTROLIGA ÄVENTYR

Skrivet av Ronja Strömvall 14.06.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej på dig! Hoppas allt är bra <3

Igår började jag mitt jobbpass för i sommar. Nu är jag 11 dagar i sträck på jobb på Wasaline. Det låter länge men jag kommer så fort in i "båtbubblan". Det känns som att ingen omvärld existerar medan jag är på jobb. Det känns konstigt att folk lever livet utanför, där hemma, på land. När jag själv kommer av båten känns det alltid lika konstigt att inget har förändrats (även fast det såklart är alldeles självklart).

Sommarjobb

Det som skiljer sig från tidigare år är att jag i sommar jobbar i butiken ombord på båten. Jag har trivts grymt bra! Det är superkul med lite omväxling i arbetsuppgifterna. Tidigare har jag både hunnit vara i disken och skärgårdsbordet samt gjort inhopp i café och lite i baren.

Wilmas Au Pair resa

Nu till det största som hänt i mitt liv under den senaste tiden. Wilma, min baby-lillasyster <3 har tagit sitt pick och pack och rest till USA!!!! Hon ska vara Au Pair hos en familj i San Diego. Ett helt år kommer hon vara borta! Hon flög till New York där de hade några dagars inskolning och ikväll flyger hon vidare till San Diego. Jag är så stolt över henne och tagen av modet hon bär på. Tänk att faktiskt våga åka iväg! Det är så många som bara pratar om det men som aldrig gör det. Wilma, hon har nu gjort det! Ifall du vill följa med på hennes äventyr kan du följa henne på instagram (wilmastromvall) eller på hennes blogg här. Hon har lovat att uppdatera flitigare än tidigare och det hoppas jag verkligen hon gör! Jag vill ju känna att jag är där med henne! Åh vad spännande. Hon är SÅ värd denna upplevelse och resa <3

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar