header14

MY WISH LIST

Skrivet av Ronja Strömvall 01.12.2016 | 0 Kommentarer

Kategorier:

img set

resizedimage800266 PicMonkey Image2

 

1. Rituals är mitt favoritmärke all time när det kommer till hudvård! Älskar doften och hållbarheten på deras produkter.

2. Jag har en del böcker jag önskar mig den här julen. T.ex. Michaela Fornis bok "Jag är inte perfekt, tyvärr" eller någon av Elaine Eksvärds böcker "Snacka snyggt" och "Härskarteknik". Dessa kan man beställa från Adlibris.

3. Nya träningskläder. Nike är mitt favoritmärke då det kommer till träningskläder, så det är ett säkert kort.

4. Jag har redan ett par träningstights ifrån märket 2XU med silvriga detaljer. De är såå sköna så önskar mig ett par till med svarta detaljer (med detaljer menar jag märket på låret t.ex.) De här tightsen finns att köpas på Intersport.

5. Ett par overknee stövlar vore ju inte helt fel! Lika snygga till fest som till vardags. Nelly har massor med fina. Jag skulle helst vilja ha ett par bruna eller beiga utan klack!

6. Calvin Klein underkläderna är både snygga och bekväma. Finns att köpas på Aukia.

7. Jag tror vem som helst skulle uppskatta massage, ansiktsvård eller fotvård. Det skulle jag i alla fall göra!

8. Ett snyggt telefonskal skulle jag gärna ta emot. Jag har en iphone 6.

9. Det här har jag önskat mig i evigheter. En ny, gosig, vit (alternativt grå eller brun), fleece morgonrock! H&M har haft en snygg en som jag spanat in. Dock vill jag inte att den ska gå över knäna!

10. Precis som den vita morgonrocken har jag länge suktat efter en svart (alternativt grå) satin morgonrock/kimono. Den här ifrån H&M är fin.

11. Smycken uppskattas alltid hos mig. Ett tunt halsband som inte är för kort med ett fint motiv eller ett par silvriga örhängen!

12. Något jag också velat ha länge är ett par morgontofflor. De i collaget kommer ifrån UGG och Shepherd. Finns att köpas på Aukia. Billigare varianter finns på t.ex. Cubus eller Lindex.

13. Sist men inte minst önskar jag mig delar ur Eden serien ifrån Pentik. Den finns både i rosa och grå, men jag önskar mig den gråa.

 

Det kan bra hända att jag glömt någonting, men i det stora hela är det ungefär det här jag önskar mig i år! :)

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar