header14

NÄR DET BLIR FÖR MYCKET

Skrivet av Ronja Strömvall 14.01.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:

Vilken skön lördag jag haft!! Exakt en sån dag jag varit i behov av. Jag är en person som antingen är on eller off. Det jag gör gör jag 110% eller 0%. Det här bidrar till att jag lätt tar ut mig och behöver ladda batterierna ordentligt för att orka! Den senaste tiden har jag haft mycket program, och trots att det varit roliga saker har jag märkt hur trött och utmattad jag varit de senste dagarna.

Därför har jag den här helgen planerat in så lite program som möjligt. Idag har jag t.ex. bara varit hemma, på pw, och till gymmet. Imorgon är min ända plan att spela in ett podd avsnitt med Beckson. Alltså jag njuter så otroligt av den här helgen just för att den till skillnad från de senaste helgerna är så himla lugn och kravlös.

 

IMG 3

 

På måndag kommer jag vara som en ny människa, och älska att socialisera mig, vara i skolan, träna, och göra allt annat som ingår i min vardag. Men för att orka med det behöver jag egentid och det får jag nu!

Min kväll kommer gå åt till att läsa på hälsokunskap. Det tycker jag faktiskt (tro det eller ej) ska bli roligt, eftersom jag hela tiden lär mig nya saker om ämnet.

Hoppas du har en skön kväll. Tänk på att ta hand om DIG. Du behöver inte hänga med på en massa saker, och göra allt bara för att det "förväntas" av dig. Lyssna på vad DU behöver! DU är det viktigaste i ditt liv. ❤️

 

 

Kommentarer

 • Julia 14/01/2017 10:05pm (6 år sen)

  Jag har sagt det förr, och jag säger det igen; man blir så glad av dina blogginlägg!❤️❤️

  • Ronja Strömvall 14/01/2017 10:52pm (6 år sen)

   Åååh Julia❤❤ Du vet inte hur otroligt mycket det betyder för mig att du säger så. Det är en av de finaste komplimangerna jag kan få gällande mina inlägg. Massor med kramar åt dig! Ha en sköön helg❤

 • Cecilia 15/01/2017 9:06am (6 år sen)

  Jag tycker också dina blogginlägg är mysiga :-) Jag flyttade från Vasa när jag var 20 (är nu 26) och att läsa om en ung Vasatjejs vardag är som att hoppa bakåt i tiden. Blir nostalgisk!

  • Ronja Strömvall 15/01/2017 9:58am (6 år sen)

   Alltså nä vad roligt att höra!! ❤ Det förstår jag, kommer säkert också bli nostalgisk då jag läser motsvarande blogg om 10 år! :)

Skriv en kommentar