header14

NU NÄRMAR DET SIG!

Skrivet av Ronja Strömvall 20.02.2020 | 1 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Heej fina du! <3 Nu är det länge sedan en vanlig vardagsupdate.

I tisdags skrev jag inträdesprovet till gympa som långt biämne. Det bestod av 25 urvalsfrågor. Man skulle kryssa för det rätta alternativet och svärta om man ändrade sig (alltså inte sudda). Det påminde lite om studentskrivningarna. Om 3-4 veckor får vi resultatet om vi gått vidare till de fysiska testerna eller inte. Skulle helst vilja ha svar här och nu så man slipper fundera över det men det går inte. Nu har jag gjort mitt och det får antingen räcka eller inte. Det är i alla fall sååååååå skönt att det äntligen är över! Nu finns det inget mer jag kan göra.

Vardag

I måndags började mitt nya träningsupplägg. Det är så roligt att ha fått ett nytt träningsprogram! Vissa övningar är de samma som innan medan vissa är nya. Vi valde att fortsätta köra på tre styrkepass per vecka. Det har fungerat jättebra för mig hittills!

Nu börjar USA resan närma sig på riktigt (på söndag börjar resan)!! Igår kväll kom mamma och pappa hem till oss för att gå igenom lite mer detaljerat vad vi ska göra och när. Schemat lever ännu men det känns skönt att ha någon grund att utgå från. Största delen av tiden kommer vi spendera i Los Angeles men även i San Francisco dit vi kommer bila längs med Highway 1. Highway 1 sägs vara världens finaste körsträcka!

Vardag

Vi har haft ganska mycket i skolan denna vecka och uppgifter som haft deadline. Jag försöker göra undan så mycket som möjligt nu innan resan. Vi kommer missa två veckor men den ena veckan skulle vi endast ha en lektion, så där gör det inte så mycket.

Nu är middagen färdig. Det blir kyckling i curry med råris. Idag är det en självklarhet att vi äter i soffan framför Gåsmamman (sista säsongen!). Vi båda är heelt slut!

Hoppas du har en fin dag <3

 

Kommentarer

  • Victoria 20/02/2020 8:43pm (3 år sen)

    Hoppas ni har bra med tid när ni kör längs Highway 1 så ni hinner stanna ofta och njuta. Vyerna är fantastiska och har man tur så kan man se allt möjligt djurliv på vägen. Det finns också många härliga byar/städer att stanna till i på vägen.
    Överlag finns det ju såååå mycket att se i Kalifornien. Trots mina 2,5 år där har jag mycket osett :) Trevlig resa!

    • Ronja Strömvall 21/02/2020 7:57am (3 år sen)

      Vi har reserverat 2-3 dagar för resan längs med Highway 1! När vi läste runt på nätet förstod vi just det, att det finns massor att se längs vägen och stopp man kommer vilja göra. Vi vill verkligen hinna göra mycket under våra två veckor! Jag kunde ha stannat en månad :) Tusen tack!

Skriv en kommentar