header14

OM JOBBET SOM PASSAR MIG JUST NU & STUDIESTARTEN

Skrivet av Ronja Strömvall 20.01.2018 | 4 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Glad lördag! Hoppas du njuter för fullt av helgen <3

Själv är jag på jobb idag. Åker hem ikväll när vi kommer i land. Det jag verkligen uppskattar med mitt jobb är att jag kan jobba någon dag här och där och sedan klarar jag mig igen för en tid. Jag behöver inte jobba flera pass inne i veckan utan jag kan hålla det till endast någon helgdag nu som då. Det passar min livssituation perfekt!
PicMonkey Image

Det har varit roligt att komma igång med studierna efter en lång paus. Vi har flera intressanta kurser som dragit igång. Bland annat "Förskole- och nybörjarundervisning" som fokuserar på barn i 6-8 års åldern. Sedan har vi också börjat med kursen "Finska och främmande språk" som också den verkar riktigt givande. 

Det bästa med att ha inlett studierna igen är alla kompisar som kommit tillbaka. Lina har jag umgåtts med mycket de två senaste veckorna, men nu är även Elin, Sofie och Ronja tillbaka i Vasa!<3 Så roligt.

Är det annars något speciellt du skulle vilja att jag skulle skriva om? Har lite idétorka när det kommer till blogginlägg... Tycker du om att läsa vardagsinlägg? Skulle du vilja se mer träningsinlägg, inspirationsinlägg, "personligainlägg" matinlägg eller något helt annat? Skulle bli så glad och tacksam om du tog dig tiden att hjälpa mig!

Du är fantastisk. Glöm aldrig det.

Kommentarer

 • Jeppistjej 20/01/2018 3:19pm (6 år sen)

  Jag tycker det skulle vara roligt om du skulle skriva om hur Vasa är som studiestad, och hur det kommer sig att du valde att fortsätta studera i just Vasa.
  En jättefin blogg har du också!

  • Ronja Strömvall 20/01/2018 3:31pm (6 år sen)

   Ja, vilken bra idé! Tusen tack fina du <3

 • Carolina 20/01/2018 3:47pm (6 år sen)

  Studielivet e alltid intressant haha!! ? o så tycker ja att dina träningsinlägg e toppen ???

  • Ronja Strömvall 20/01/2018 3:51pm (6 år sen)

   Kan inte annat än hålla med dig om studielivet, hehe! Och ja, vad roligt! Då ska jag fortsätta med träningsinläggen och utveckla dem :)

 • Julia 21/01/2018 4:19pm (6 år sen)

  Älskar dina vardagsinlägg! De är verkligen en ljusglimt i vardagen <3

  • Ronja Strömvall 24/01/2018 1:58pm (6 år sen)

   Men tack så himla mycket! Vad glad jag blir, så roligt att höra <3 Kram på dig!

 • Lovisa 24/01/2018 2:03pm (6 år sen)

  Tycker om att du varierar dina inlägg och skriver om lite allt möjligt!! Men skulle gärna se mer av din träning och skulle också vara roligt om du skulle lägga upp dina senaste inköp osv :) annars älskar jag också då du skriver lite mer personliga inlägg! Eftersom jag är en stor matälskare skulle jag älska om du ville dela med dig av dina favoritrecept så skulle man kanske få lite mer inspiration till sin egna matlagning!

  Tack för en superbra blogg!

  • Ronja Strömvall 24/01/2018 2:12pm (6 år sen)

   Tusen tack för responsen och så många idéer! Ska verkligen ta till mig dem. Ha en fantastisk dag <3

Skriv en kommentar