header14

ONSDAGSSTATUS

Skrivet av Ronja Strömvall 22.01.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Onsdag idag och veckans dåliga energi har äntligen vänt!

Sovit: BRA! Äntligen. Jag visste att det var där orsaken till mitt dåliga humör låg. Jag sov nästan åtta timmar. Med åtta timmars sömn fungerar jag som bäst.

Gårdagens mysigaste: Simon har varit helt slut under eftermiddagarna de senaste dagarna. Efter att vi ätit middag och sett ett avsnitt av Gåsmamman (som vi oftast gör då vi äter middag) somnar han sött i soffan. Jag har verkligen försökt väcka honom så han sedan ska kunna somna till natten men igår gick det inte. När han vaknade flyttade han sig till sängen och fortsatte sin sömn. Där låg han flera timmar ända tills jag skulle sova. Oftast går vi och sover olika tider då han är uppe längre än mig men igår låg han tätt intill mig när jag somnade. Eller rättare sagt lade jag mig tätt intill honom <3

IMG 0997

Morgonens träningspass: Körde ett styrkepass direkt från morgonen! Gymmet var så gott som tomt, jag hade tankat med frukost och ökade vikten i två övningar. Fin start på dagen! Efteråt satt jag länge i bastun och njöt.

IMG 1019

Energikick: WOW vilket väder! Jag har konstaterat det tusen gånger förr men jag är en sååån vädermänniska! Min energi påverkas mycket av hurudant väder det är. När solen skiner vill jag göra saker och har massa energi (oftast) medan jag helst vill ligga inne och mysa ensam då det är ruskigt väder. Påverkas du också av vädret eller berör det dig inte? Dagens solljus fyllde i alla fall min energireserv.

IMG 1016

Dagens skola: Åkte till skolan vid lunch för att gå igenom dagens program för redskapsklubben tillsammans med de jag drar den. Idag var det precis som förra veckan 25 barn på plats. Jag hade huvudansvar över redskapsbanan och tyckte det gick bra. Alltid får jag insikter om moment jag kunde ha planerat bättre/annorlunda men det är ju det som hör till. Vi har klubbverksamheten för att lära oss helt enkelt!

Kompisdejt: Ikväll bjöd jag Becca på café eftersom hon fyllde år i lördags. Jag trodde det skulle vara mindre folk vid 18-tiden men det var fortfarande nästintill fullt då vi kom. Vi pratade om allt från praktik och kärlek till läsning och sociala medier. Jag älskar Becca! Hon är en sån fin, genomgod och genuin vän! Tack för att du finns i mitt liv <3

IMG 1028IMG 1035

Nu: Velar mellan att läsa eller se Biancas nyaste youtube video...ikväll släpps också tredje avsnittet av flipside som i korta avsnitt följer Isabella Löwengrips liv under hennes turbulenta höst. Igår såg jag de två första avsnitten. Har du sett dem? Vad tyckte du i så fall? Jag tycker det är fint att få se en djupare, kanske lite mer ärlig sida av henne.

Ha en skön kväll!<3

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar