header14

ONSDAGSSTATUS

Skrivet av Ronja Strömvall 29.01.2020 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Idag har det varit en bra dag i det stora hela. Skönt med bara två dagar kvar till helgen! En sak hände dock som drog ner på mitt humör rejält.

Morgonen: Steg upp kl.6:30 för att fixa frukost åt mig och Simon och hinna gå ut med Mette innan skolan kl.8:30. Vi hade en lektion i fysiologi. Tycker fysiologi är så himla tråkigt! Snark. Vi går in så mycket på djupet och där tappar jag det. Förstår inte och orkar inte hänga med. Jag skulle vilja ha det på en enklare nivå så det skulle kännas mer relevant för skolsammanhang. Nåväl, det gäller bara att ta sig igenom det!

BöterBöter

Fiilis förstörare: Fick till ett riktigt bra styrkepass i förmiddags och kände mig på bra humör. Tills jag kom till bilen. Jag hade fått böter och arma dagar vilket irritationsmoment det blev. Jag hade satt parkeringsbricka och parkerat på ett ställe jag anade att kanske inte var helt ok (eftersom det var proppfullt överallt), men där jag inte stod i vägen för någon eller något. Självklart, självklart dök en lapplisa upp...Får dock skylla mig själv som ändå parkerade där. Det känns bara så surt att lägga 50€ på parkeringsböter...

Gårdagens kärlekshandling: Simon var trött och hade ingen motivation igår när han skulle iväg till skolan. Medan han var borta gjorde jag hans favorit tortillarullar som jag lade upp på en tallrik och in i kylskåpet. När han kom hem hittade han dem och det gjorde honom så glad! Jag tycker det är viktigt att man inte glömmer bort varandra i allt vardagsbestyr. Man måste komma ihåg att skanna av varandra och visa omtanke även fast man själv också är trött <3

Omtanke

Redskapsklubben: Gick bra idag! Många av eleverna i åk 3-4 kan göra jättefina volter. Det som var extra roligt idag var att de flesta av de elever som inte riktigt kan göra volt ville prova och lära sig. De var ivriga och modiga. Många gjorde fina framsteg och det är så otroligt roligt att se deras lycka då det själva märker att de blivit bättre och vågat mer.

Ha: En underbart skön kväll!

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar