header14

PRAKTIK VECKA

Skrivet av Ronja Strömvall 21.02.2018 | 1 Kommentarer

Kategorier:

Den här veckan har vi en tre dagars praktik på Övis. Idag höll jag och Emilia vår första lektion (vi undervisar parvis). Den gick nästan helt enligt planerna vilket kändes skönt! Varje gång jag undervisar känner jag verkligen att det är det här jag vill bli! Det blir bara tydligare och tydligare för varje gång! Älskar att vara lärare! Längtar så otrooooligt mycket tills jag på riktigt får börja arbeta som det.

resizedimage8001201 bloggen 7

Annars har den här veckan till största del bestått av skola, praktik, träning och inte så mycket annat.

Morgondagen ser jag framemot! Det är vår sista praktikdag och vi ska hålla en matte lektion om bråk. När praktiken slutar och vi fått vår feedback ska jag till Mentria Coaching på ett coahingsamtal. Längtar! Sedan ska vi fira Essi som fyller år! Det allra roligaste med hela morgondagen - utgång! Eftersom alla i princip åker hem nästa vecka (sportlov) är de flesta på väg ut imorgon! Vet dock inte om det blir Leipis eller Ollis? Det återstår att se. Hur som helst kommer det bli grymt roligt!!

Hoppas du har det bra och trivs med din vardag! <3

 

 

Kommentarer

  • Ma 21/02/2018 5:23pm (6 år sen)

    Varje gång jag läser din blogg angående dina studier får det mig att inse att jag är på heeelt fel plats. Synd bara att de ska ta en fem år av studier att inse det... Jag vill så gärna känna samma glädje i att undervisa och njuta av studierna på samma sätt som du men tyvärr är det tvärtom! Kanske konstigt att säga tack för att du fär mig inse att jag borde söka inriktning men faktum är att utan alla som e glada å trivs med studierna och sina jobb får mig att vilja känna det samma och söka var det skulle då vara ?

    • Ronja Strömvall 24/02/2018 4:54pm (6 år sen)

      Oj nej! Det var tråkigt att höra :/ Men det är bra ifall du i alla fall inser att du inte är inne på rätt spår och det som passar dig bäst och ger dig mest! Jag hoppas verkligen du hittar det du brinner för förr eller senare. Vissa måste prova sig fram medan andra hittar rätt direkt. Om man ska se det hela från den positiva sidan så vet du ju nu åtminstone vad du inte vill jobba med! Lycka till <3

Skriv en kommentar