header14

RENSNING & SOMMARFEST

Skrivet av Ronja Strömvall 16.08.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Hej fina du!

Vad varmt det är idag. Promenerade med Mette till skolan innan lunchen för att göra några gruppanmälningar inför det kommande läsåret. Tänkte svettas ihjäl då jag satt på mig en svart collage dräkt. Puh. Bortsett från det var det skönt. Solen gör mig alltid på så bra humör.

Min vecka har varit rätt så lugn. De två första dagarna storstädade jag och Simon hela lägenheten. Det var jobbigt men så värt det. Vi rensade ut massa kläder, skor, inredningssaker mm. Vi förde oskojat säkert åtta påsar både större och mindre till mamma och pappa. Jag och mamma ska som sagt ha loppisbord i september. Allt jag ska sälja rymdes inte hos oss så vi förvarar sakerna hos mamma och pappa tills dess. Tycker du om att rensa? Jag tycker det är så befriande. Blir lika förundrad varje gång över hur mycket jag samlar på mig trots att det inte känns så i vardagen.

Sevendays sommarfest, Rensning,

Nu har jag just fixat mig lite inför ikväll. Klockan 17 ska vi köra mot Berny's för att fira Sevendays sommarfest! Vi ska bada badtunna och äta trerätters. Låter som en perfekt fredagskväll i mina öron! Hoppas du får en ljuvlig helg <3 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar