header14

Vattenparken - ingen höjdare

Skrivet av ronjjas 12.11.2015

Kategorier:
Resans sista dag åkte jag, Wilma och Toffe till en vattenpark! Det stod på deras hemsida att det var Europas största. Efter att vi åkt i ett par rutschkanor var vi minsann besvikna. Till ytan kunde det mycket väl stämma, men rutschkanorna var verkligen inget att hänga i julgranen. Det var ingen liksom kvalitet på dem. Vattenparken i Mallorca slog den här tusen gånger om.

Inget jag rekommenderar er att besöka i alla fall, så efter tre timmar åkte vi tillbaka till hotellet. Det var lika skönt det. Vi hängde vid polen med Enya och Amos resten av dagen, och på kvällen gick vi alla till favorit restaurangen, La Esquina, på middag. Ett perfekt avslut på en underbar resa!

Rhodos 2015 är något jag kommer minnas länge. Det var så roligt att få åka tillsammans med mina kusiner och deras familj. Och så var det underbart att Toffe kunde följa med. Jag hade verkligen ett huippu resesällskap med mig. Tack för det!❤️Rhodes Old Town by Night

Skrivet av ronjjas 10.11.2015

Kategorier:
En kväll under resan hade vi en tjejkväll. Jag, Wilma, mamma, Enya och Sandra åkte in till gamla stan än en gång. Vi tänkte att det vore mysigt att strosa omkring i skymningen!


Akropolis i Lindos

Skrivet av ronjjas 03.11.2015

Kategorier:
En dag beslöt vi oss för att ta en tur till Lindos. Vid Lindos finns det tre olika stränder varav en är en lagoon. Dessutom finns det en borg som delvis är ett tempel (Akropolis Lindos). Akropolis i Lindos är det kändaste efter Akropolis i Aten. Det var en väldigt fin dag, och intressant att se något från antiken. 

På plats träffade vi även Niklas, Alexander och hela deras resesällskap. Amanda hade tyvärr fått feber så hon och Nina hade lämnat kvar på hotellet.Jag rekommenderar er att åka hit om ni är på Rhodos någon gång. Det var väldigt fint, speciellt utsikten från toppen av Akropolis!A boat trip

Skrivet av ronjjas 28.10.2015

Kategorier:
En dag hade vi bestämt att åka på båtutfärd. Båten skulle stanna vid 1 strand (Ladiko Bay), 1 grotta (Afantou) och 1 lagoon (Anthony Quinn's Bay). Vid varje stopp fick man hoppa i vattnet, simma, snorkla, stanna kvar på båten eller sola på stranden! Det var helt underbart. En båtutfärd är ett måste för vår familj då vi är i södern.

❤️En åktur i "souffan"

Skrivet av ronjjas 25.10.2015

Kategorier:
En dag då vi bara hängde på stranden i Faliraki bestämde vi oss för att ta en tur i "the souffa". Jag & Wilma testade ju den i Mallorca och vi älskade det!! Det var så grymt roligt så nu ville vi introducera den till Toffe.
När åkturen var slut konstaterade Toffe samma sak som vi; det var såå roligt!! Det är verkligen värt priset, och jag längtar redan tills jag får åka igen.Beach Tsambika

Skrivet av ronjjas 24.10.2015

Kategorier:
Efter vår 3½ timmes vandring var det skönare än skönast att ta sig ett dopp i det blå. Beach Tsambika var den bästa stranden vi besökte tycker jag! Den låg precis intill berget och var fräsch, långgrund samt rätt så vindskyddad. Mount Tsambika

Skrivet av ronjjas 23.10.2015

Kategorier:
På tisdag (3:dje dagen) tog vi bussen till Tsambika. Vår plan var att varandra upp på berget Mount Tsambika som var ca.370 m högt. Berget var beläget vid havet så utsikten var fantastisk. Vi lyckades ta oss ända upp trots utmanande terräng samt 30 grader och gassande sol! Högst uppe på toppen fanns ett kloster som vi besökte snabbt.
Den utmanande vägen upp till toppen var värt det i slutändan då man fick se utsikten. En rolig, tuff och annorlunda träningsform :)Rhodes Old Town

Skrivet av ronjjas 22.10.2015

Kategorier:
På måndag (2:a dagen) åkte vi iväg till Rhodos, som är den största staden på ön Rhodos. Vi hade planerat att utforska Rhodos Old Town, och muren som omger den!

Det var väldigt fint, sevärt och något jag rekommenderar ifall ni befinner er i närheten någon gång :)Simma gjorde vi mycket

Skrivet av ronjjas 21.10.2015

Kategorier:
Home sweet home! På tisdag morgon gick flyget hemåt. Vi var tvugna att stiga upp redan 03:30, snark! Vi flög Rhodos - Aten - Stockholm och därefter tog vi nattbåten till Åbo. Idag har vi kört upp och nu har vi landat hemma! Borta bra men hemma bäst :)


Vi har haft 10 alldeles underbara dagar på fina Rhodos. Vi har fått njuta av dunder bra väder (sol & 27 grader så gott som varje dag!). Nu kommer jag fortsätta blogga som vanligt och bjuda på massor med bilder från resan! Kram på er ❤️Jag skall till...

Skrivet av ronjjas 07.08.2015

Kategorier:

Äntligen!!! Nu är en solsemester bokad inför hösten. SOM jag längtat efter klarblått vatten, sol, strandhäng, god mat, äventyr och framför allt värmen!! 

Under höstlovet kommer jag åka till Rhodos i 10 (!) dagar tillsammans med familjen, Brändö kusinerna och Toffe. Det kan inte bli annat än perfekt! Nu har jag verkligen någonting att se framemot då hösten, mörkret och kylan kommer. Jag är så tacksam & glad över att det här blev av!