header14

Saknad & Full Rulle

Skrivet av ronjjas 18.02.2014 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Saknar mina kusiner så otroligt mycket just idag! Vi har inte setts sen sommaren (eftersom de bor i Norge). För tillfället befinner de sig dock på andra sidan jordklotet i New Zealand. De här två kusinerna ger mig superduper mycket glädje. Ni anar inte! Kärlek till er❤ 
Om ni vill kan ni kika in på min fasters (deras mammas) blogg genom att trycka här.

Idag har jag tillbringat de 2 sista timmarna av skolan i Övis, eftersom vi från elevkåren fick åka o se innebandyfinalerna mellan BGS, Övis och KH. 8A från BGS slutade på en fin 3:dje plats, medan 9F slutade på en fin 5:te plats. Bra jobbat båda klasserna! När det var klart tog jag en sväng via stan o loppis. Är riktigt nöjd över det jag fyndade på loppis. Hämtade sedan kusinerna, som vi skulle sköta under eftermiddagen, o som vanligt blev det en hel del bus o skratt! Åkte på träning halv sex, o nu har jag just kommit hem. Har haft full rulle hela dagen, så nu ska jag bara hoppa in i duschen, äta & sen tar jag natten! 

Hoppas ni haft en finfin Tisdag


Kommentarer

  • Tanja 24/02/2014 5:29am (7 år sen)

    Åh fina Ronja! Vi saknar er oxå! Och N pratar ju ofta, ofta om dig och W. Ni är nog de bästa kusinerna i världen för henne ;) Nu läsåar hon lite fint då två tänder nede i munnen fallit ut. B pratar och busar och tycker att han är så "stor gutt". J kryper, drar sig upp och står och gillar om man vandrar runt med honom. Han är en av de gladaste bebisar vi haft (tycker alla andra oxå). Han älskar då andra människor pratar med honom =) Hoppas ni kunde komma påb esök i år igen ;) Kanske du och W kunde få flyga till N ensamma snart ;) Stooooor kram!!! Njut sista tiden i 9:an.

  • Ronja 01/03/2014 9:05am (7 år sen)

    Oj nej vad roligt! Känns så läng sen man setts, eftersom så mycket hänt sen senast! Skulle vara såå roligt om vi kunde ses igen i sommar!:) absolut, ska ta vara på den sista tiden i 9:an. Ha det bäst!! :)

Skriv en kommentar