header14

SÅNGLEKTION I SNÖVÄDRET

Skrivet av Ronja Strömvall 23.11.2017 | 0 Kommentarer

Kategorier:

Vilket väder som överraksade oss imorse?! Mysigt om man man kunde ha varit inne hela dagen. Inte lika mysigt då man skulle cykla av och an mellan hemmet, skolan och gymmet.

Hade en sånglektion under förmiddagen som gick bra. Ända tills jag skulle sjunga "my heart will go one". Jag som gärna håller mig till lägre toner kände inte att det var den ultimata sången för mig precis, men men sånt är livet. Skulle verkligen vilja lära mig att sjunga högt. Jag tycker det låter så otroligt fint då man kan ta i ordentligt under de höga tonerna!

 

DSC00516DSC00512DSC2Som det såg ut på marken i lördags såg det verkligen inte ut idag. Nu är det mera vitt, vitt och mera vitt.

 

Efter lunch cyklade jag till gymmet för att köra ett benpass. Har under en veckas tid känt mig väldigt kraftlös, vilket troligtvis beror på att jag har för mycket program. Det är så mycket roligt på gång så det blir knepigt med vila då man vill delta i allt. Måste komma ihåg att planera in vila, annars resulterar det i kaos. För mig är vila livsviktigt.

Fokuserade på ben/rumpa under träningspasset och det gick så sjukt bra! Det gav mig massor med ny energi!! Älskar vad träning kan göra med en!

Snart ska jag plocka upp Ronja för att åka in till stan. Glöggsvängen står på agendan!

 

Imorgon ska jag jobba på båten och kommer hem igen på lördag natt. Måndag, tisdag och onsdag jobbade jag på dagis vilket var jätteroligt! Det löns att passa på och jobba när jag har lite mindre evenemang och skola, så pengarna räcker till allt man vill göra :)

 

Kram!

 

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar