header14

SISTA MINUTEN RESAN

Skrivet av Ronja Strömvall 12.06.2017 | 3 Kommentarer

Jag är chockad. Ytterst få gånger under mitt snart 19 åriga liv har jag kunnat kalla mig själv spontan. Jag är den som vill ha kontroll, tänka igenom och planera. Är verkligen inte den spontana typen och det vet alla som känner mig.

Nu har jag till och med chockat mig själv och bokat en resa med Jennie till Kroatien om tre dagar?! Hur sjukt? Har inte fattat det ännu.

 

croatienBild collaget är taget härifrån.

 

Vi har länge tänkt att vi ska åka någonstans i sommar. Eftersom vi båda jobbar på båt hade vi svårt att få ihop våra scheman och var nära på att ge upp. Jennie är ledig till slutet av Juni, och just nu fanns det inget tillräckligt långt arbetspass på båten för mig. Därför tänkte vi att det här är vår enda chans så vi bokade en sista minuten resa till Split. Det kommer bli så obeskrivligt härligt med 30 grader och strålande sol! Jag är sååå taggad! Att åka med Jennie kommer bli en perfect mach då vi båda vill göra samma saker. Vi har väldigt likadanna intressen så denna resa kommer gå galant. Det vet jag! Nu väntar jag bara på torsdag då flyget går. Aaaah...

 

 

Kommentarer

 • Danielas Dagbok 12/06/2017 12:34pm (6 år sen)

  Kroatien är helt fantastiskt, ni kommer ha det sååå bra!

 • Tilda 12/06/2017 12:57pm (6 år sen)

  Nej så trevligt! Har också länge tänkt åka till koratien!
  Har ni bokat hotell och flyg skillt eller med något charterbolag? Kommer ni att bo i centrum av split eller lite utanför?

  • Ronja Strömvall 12/06/2017 4:04pm (6 år sen)

   Vi har bokat flyg och hotell skilt, alltså inte via ett charterbolag! :) Vi flyger med Norwegian och så bor vi på ett hotell som har ungefär 10 minuters gångavstånd in till centrum av Split!

 • Emelie Svenlin 12/06/2017 4:16pm (6 år sen)

  Ååååh, Kroatien är verkligen underbart! Ha så kul!

Skriv en kommentar