header14

STUDIERNA JUST NU

Skrivet av Ronja Strömvall 07.10.2021 | 1 Kommentarer

Hej fina ni! Tack för alla gillningar på mina senaste två inlägg. Responsen från er betyder så otroligt mycket för mig!

Ronja StrömvallFoto: Lotta Skåtar

Idag hade jag en gympa lektion kl.8:15 så dagen började tidigt. Vi hade höjdhopp och slägga i Botniahallen och det var en studiekamrat som höll lektionen. I höst har vi som uppgift att två gånger per person hålla en lektion i en gren vi är duktiga i. Jag har hållit mina lektioner redan och självklart blev det fotboll! Vi har en riktigt bra gympagrupp i år i långgympa vilket är så roligt. Resten av dagen har jag, Simon och Axel haft studiecirkel. Det gick effektivt undan vilket är roligt då fallet inte alltid är så. Ibland har man noll motivation :)

I år har jag endast gympa (som jag läser som långt biämne), en kurs i "bemötande och utmanande beteende", en kurs i "forskning i pedagogik", gradun som jag är mer än halvvägs på och två praktiker. Jag kommer ha en gympapraktik i högstadiet nu i november. Den är jag lite mer nervös inför eftersom det nästan är första gången jag kommer undervisa i högstadiet. Min andra och allra sista praktik är i januari (i lågstadiet). Den praktiken ser jag mycket framemot.

Ronja StrömvallFoto: Lotta Skåtar

Hoppas du haft en fin torsdag! Snart helg. På lördag har jag och Simon vår förlovningsfest som jag ser framemot. På dagen kommer familj och släkt och mot kvällen kommer kompisar. Har du några roliga helgplaner? Kram <3

 

Kommentarer

 • Sofie 28/10/2021 7:26pm (17 månader sen)

  Hej!
  Kan inte du skriva ett helt eget inlägg om Mette? Där du berättar om er vardag med hund, t.ex. hur ofta/långa promenader ni går, hur länge ni lämnar henne ensam osv. Eller t.ex. berätta om en vanlig dag i Mettes liv :)
  Har själv skaffat hund nyligen och är så intressant att höra om hur andra gör :)

  • Ronja Strömvall 30/08/2022 2:05pm (7 månader sen)

   Hej! Vilken bra idé, det ska jag försöka få till så fort jag hinner :)

Skriv en kommentar