header14

SUSHI OCH SKAVSÅR

Skrivet av Ronja Strömvall 28.01.2019 | 0 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Steg upp en timme tidigare än planerat eftersom Mette skulle ut. Det blev en tidig morgon men jag var förvånansvärt pigg! Idag hade jag endast en lektion (redskapsgympa). Det var sista gympatillfället vilket innebär att den kursen nu är avslutad. Jag cyklade till skolan och promenerade hem med Lina. Det är iskallt men underbart krispigt och klart väder!

 

WhatsApp Image 2019 01 28 at 19.01.54

 

Efter skolan skulle jag och Simon åka och träna men det blev lite missar i tidtabellen. Becca hann komma hit som hundvakt och allt men det fick bli kortare än tänkt. I stället mötte jag upp Ida på sushi några timmar tidigare än planerat. Det var supertrevligt och så roligt att äntligen hinna ses! Vi har fullspäckade tidtabeller båda två så det är inte alltid så lätt att få till en träff. Så glad över att jag har en Ida i mitt liv <3

Ikväll skulle jag egentligen ha gått på F.I.T då jag och Simon missade träningen tidigare idag, men det blev inte heller av. Jag har nämligen fått ett ordentligt skavsår under foten som värker och varar. Det tar så olidligt ont. Kan knappt gå! Jag försöker ha det mycket öppet så det ska läka fort.

 

Hoppas din vecka börjat på bästa sätt. Kram <3

 

Kommentarer

Ingen har kommenterat ännu

Skriv en kommentar