header14

TACK LIVET

Skrivet av Ronja Strömvall 07.11.2017 | 2 Kommentarer

Kategorier:
Taggar:

Just nu ligger jag i soffan med Toffe (som vägrar vara med på bild) efter en lång dag. Hade tänkt åka till skolan kl.11 för att köpa biljetter till sportsitzen. Vid kl.9 fick jag ett meddelande om att kön redan är lång, så det löns att komma så fort som möjligt. Alltså kastade jag mig ur sängen och cyklade iväg så fort jag kunde för att få tag på biljetter. Som tur fick jag det!

 

DSC00432

 

Efter ett bra träningspass i eftermiddag cyklade jag hem och tänkte på hur lycklig jag är just nu. Jag älskar verkligen mitt liv, och har inte mått så här bra på jag vet inte hur länge? Det känns som att allt klaffar.

 

DSC00454

 

Jag och Toffe är verkligen på ett bra ställe i vårt förhållande. Jag känner en sån trygghet i oss och honom.

Jag har lärt känna så fantastiska människor. Vänner jag vet jag kommer ha för resten av livet.<3

Studierna känns så självklara. Jag har alltid varit säker på att jag vill bli lärare, men trodde aldrig det skulle kännas så här rätt.

Studielivet överlag är verkligen så himla, himla roligt. Är avis på alla som har gulisåret framför sig. Det ordnas en drös av evenemang där man träffar massor med trevliga människor. Tänk att det finns så här många kiva typer!

Min familj är förutom Toffe den stora tryggheten i mitt liv. Är väldigt tacksam över att vi fortfarande har en sån nära relation, trots att jag flyttat hemifrån.

 

Ville bara dela med mig av hur jag känner just nu. Är obeskrivligt lycklig, tacksam och förväntansfull inför framtiden. Hoppas livet fortsätter leverera för så här lycklig som jag är just nu har jag aldrig varit i hela mitt liv!

Tack livet!

 

 

Kommentarer

 • anna 09/11/2017 7:33pm (6 år sen)

  Varför har ni slutat med podden? :(

  • Ronja Strömvall 14/11/2017 1:22pm (6 år sen)

   På grund av tidsbrist helt enkelt... :( Vi hade så svårt att få ihop våra scheman, och hade inte riktigt den tid över som en podd kräver, tyvärr.. vi saknar att hålla på med det, för det var ju så roligt! <3

 • Danielas Dagbok 12/11/2017 8:46pm (6 år sen)

  va härligt att läsa! <3

Skriv en kommentar