header14

THE GREATEST SHOWMAN - RECENSION

Skrivet av Ronja Strömvall 27.01.2018 | 3 Kommentarer

 

Har endast ett ord att säga om filmen "the greatest showman". Den är magisk. 15/10 poäng får den. Först när jag hörde att genren var drama/musikal tänkte jag att det inte riktigt var en film i min smak men oj så fel jag hade! Musiken i filmen är för det första heeelt enastående. Filmens budskap kan jag inte ens i närheten av tillräckligt många gånger poängtera hur viktigt det är.

 

 

Enligt min tolkning vill den lyfta fram alla människors lika värden. Oavsett om man är eller ser "annorlunda" ut så ska man accepteras och hyllas för den man är. Man ska få känna sig älskad och tillräcklig. Allt detta lyfts på ett väldigt fint sätt fram under filmens gång.

 

 

Sen måste vi också prata om musiken. Alltså hur fantastisk? Musiken är nästan det bästa med hela filmen. Varje låt är en fullträff då det kommer till min musiksmak. Älskar! Musiken och hela showen känns som något man måste uppleva på bio för att förstå det fantastiska med filmen. Det kommer inte alls vara i närheten av samma upplevelse att se "the greatest showman" på TV. Du måste se den på bio innan den slutar gå om du har möjlighet! Du får inte missa denna upplevelse.

Har någon av er redan sett filmen? Snälla kommentera och berätta vad du tyckte i så fall. Skulle vara så intressant att få ta del av dina tankar kring filmen! 

 

 

Kommentarer

 • Christina 28/01/2018 9:27am (5 år sen)

  Åh, jag såg reklamen om den både på tv men också före Solsidan när vi var och såg den. Gåshuds-film! Måste se den.

  • Ronja Strömvall 28/01/2018 10:23am (5 år sen)

   Ja! Lovar att du inte kommer bli besviken <3

 • Danielas Dagbok 28/01/2018 4:51pm (5 år sen)

  Denna har jag viljat se ända sen jag såg trailern för första gången! Måste gå och kolla den snaaaarast.

 • Lovisa 29/01/2018 8:55pm (5 år sen)

  Vad roligt att du tyckte så mycket om den! Jag ska gå och se den på lördag så hoppas jag tycker lika mycket om den som du gjorde! :) har höga förväntningar nu efter allt bra jag hört om den.

  Hoppas din dag varit bra, kram<3

  • Ronja Strömvall 30/01/2018 10:40am (5 år sen)

   Åh vad kul! Hoppas du tycker lika mycket om den som jag gör <3
   Tack, det har den. Kram!

Skriv en kommentar