header14

Till Mina Älskade Vänner ~

Skrivet av ronjjas 22.01.2013 | 2 Kommentarer

Kategorier:

På den senaste tiden har det hänt så mycket bland många av mina vänner som jag själv drabbats otroligt hårt av! Alla har inte mått bra, det har varit tunga uppförsbackar & långa nedförsbackar!
Jag hoppas innerligt mycket att alla verkligen har lyssnat till varandra & tagit in andras åsikter. Alla tycker olika, men man måste acceptera varenda ens åsikt. Det här har inte alltid synts utåt, men inuti har man hela tiden pinats med känslan av att allting inte hela tiden har stått rätt till! Snart, och då hoppas jag verkligen snart är allt detta uträtt! Men då måste ALLA hjälpas åt, och göra det bästa av det som inte alltid varit det bästa. För detta kan bli så enormt bra!! Nu skärper alla till sig och tar det här på allvar. Också jag. Ingen ska få känna sig dålig! För alla är så obeskrivligt enormt bra. Ni alla betyder så grymt mycket för mig, och jag vill aldrig mista en endaste av er. Aldrigaldrig!! Älskar er, och ni vet själva vem det här är skrivet åt. Tack till alla er som orkat läsa igenom detta!

Livet är inte alltid en sol, man måste själv ta tag i saker och pröva på, det kan bara bli bättre om man startar från noll!

Kommentarer

  • Emelie 22/01/2013 3:16pm (11 år sen)

    Du är alltid så himla snäll Ronja, och tänker alltid på andra! :)

  • Ronja 23/01/2013 3:52pm (11 år sen)

    Åjj tusen tack Emelie, du gjorde min dag! Verkligen desamma åt dej!

Skriv en kommentar